Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

záloha článku a menu

16. úno 2014 20:17 #114522
záloha článku a menu od Petr
Začátečník
Zdravím, potřeboval bych poradit, jak mohu zazálohovat jenom články a menu. Povedlo se mi nějak poškodit joomlu a nejde instalace rozšíření, takže akeba je mimo hru. Rád bych si zazálohoval jen články a menu. Provedl novou instalaci a vše vložil zpět. Děkuji za každou radu.

16. úno 2014 20:52 #114524
Odpověď od Bong
Moderátor
A vy myslíte, že záloha článků a menu stačí? A co vaše moduly, fotografie, soubory, šablona,... ?
Není jednodušší opravit tu Joomlu? Copak jste s ní vyváděl? Co znamená nejde instalovat?

Jinak zálohu menu a článků provedete tak, že si zazálohujete databázi. To se dělá na příklad v phpMyAdmin.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

16. úno 2014 21:16 #114525
Odpověď od Petr
Začátečník
No co jsem vyváděl je dlouhý příběh, ale opravdu by mi stačilo jen přesunout články a menu, zbytek je otázka pár hodin. Jen by mě zajímalo když udělám export ze starý db do nový jestli to nebude dělat problémy, myslel jsem, že musím vzít jen nějaké tb. Díky za odpověď

16. úno 2014 22:34 #114528
Odpověď od Bong
Moderátor
Ano v phpMyadmin si vyberete třeba jen konkrétní tabulky. Ale to není jen tak jednoduché, jednotlivé tabulky na sebe zpravidla odkazují a data v nich jsou provázána. existují sice nástroje na export konkrétních dat ale vzhledem k tomu, že vám rozšíření nejde instalovat nebude to použitelné.

Když nám řeknete co se s Joomlou stalo, jaká hlášení se objevují při instalaci rozšíření, jaký je váš hosting myslím, že řešení najdeme. Osobně tipuji, že na záchranu bude stačit Joomlu aktualizovat a opravit vlastnictví složek a souborů...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

16. úno 2014 23:01 #114529
Odpověď od Petr
Začátečník
Hláška při instalaci

JFolder::create: Nelze vytvořit složku Path: /home/content
Pozor - Nelze přesunout soubor!

hoosting je u godaddy
ono vše fungovalo, ale po změně hlavní domény jsem musel vše obnovit ale tenhle web prostě nejde.