Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nefunkční přihlášení uživatele
09. úno 2014 09:19 #114361
Zdravím,
nahrál jsem nově joomlu 2.5 na hosting.
Po registraci nového uživatele jde účet vytvořit, potvrdit, ale nový uživatel se nemůže přihlásit. Místo přihlášení se zobrazí stránka o zabezpečení v prohlížeči, po potvrzení se prohlížeč přesměruje na nějakou reklamní stránku.
Že byl problém na hostingu?
Jirka.
nahrál jsem nově joomlu 2.5 na hosting.
Po registraci nového uživatele jde účet vytvořit, potvrdit, ale nový uživatel se nemůže přihlásit. Místo přihlášení se zobrazí stránka o zabezpečení v prohlížeči, po potvrzení se prohlížeč přesměruje na nějakou reklamní stránku.
Že byl problém na hostingu?
Jirka.
09. úno 2014 12:37 #114364
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Joomla aktuální? Použitá šablona základní? Vytváření SEF adres v Joomle vypnuto?
To hlášení o zabezpečení je jaké? Ta nějaká reklamní stránka je čí? Hosting je jaký?
Ideálně pokud můžete na první tři otázky odpovědět ano, dejte odkaz na vaš stránky...
To hlášení o zabezpečení je jaké? Ta nějaká reklamní stránka je čí? Hosting je jaký?
Ideálně pokud můžete na první tři otázky odpovědět ano, dejte odkaz na vaš stránky...
09. úno 2014 15:35 #114368
Odpověď od Jirka
Uživatel
Použitá šablona je od JSN Epic, kde najdu to nastavení SEF?
hosting: gigaserver.cz
Hlásí to problém s certifikátem zabezpečení....
Stránky: www.fotohruska.cz
Když se pokusíte přihlásit tak se to přesměruje na nějaké stránky ...
Úplně stejně se to chová i s neexistujícím uživatelem i heslem... můžete vyzkoušet, děkuji...
Jirka.
hosting: gigaserver.cz
Hlásí to problém s certifikátem zabezpečení....
Stránky: www.fotohruska.cz
Když se pokusíte přihlásit tak se to přesměruje na nějaké stránky ...
Úplně stejně se to chová i s neexistujícím uživatelem i heslem... můžete vyzkoušet, děkuji...
Jirka.
09. úno 2014 15:58 #114369
Odpověď od Bong
Moderátor
To jste odněkud přenášel? Nebo nějaká starší záloha?
Nastavení SEF najdete v Globální nastavení - Stránky - Nastavení SEO
Ale vy se podívejte na Globální nastavení - Server - Vnutit SSL, tam nastavte Žádný. A v modulu přihlášení Správce modulů: Modul Přihlášení - Základní možnosti nastavte Šifrovaný přihlašovací formulář NE.
Nastavení SEF najdete v Globální nastavení - Stránky - Nastavení SEO
Ale vy se podívejte na Globální nastavení - Server - Vnutit SSL, tam nastavte Žádný. A v modulu přihlášení Správce modulů: Modul Přihlášení - Základní možnosti nastavte Šifrovaný přihlašovací formulář NE.
Poděkovali: Jirka, UNIFI
09. úno 2014 16:11 #114370
Odpověď od Jirka
Uživatel
Tak to SSL jsem měl vypnuté, ale po vypnutí šifrovaného formuláře to už funguje. Děkuji...
Měl jsem to asi půl roku na localu a teď jsem to teprve trochu dodělal a nahrál na hosting.
Měl jsem to asi půl roku na localu a teď jsem to teprve trochu dodělal a nahrál na hosting.