Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Xmap - nastaveni?
04. úno 2014 09:16 #114285
Dobrý den,
nainstaloval jsem si komponentu Xmap, vytvořil jsem novou mapu stránek, přesto když kliknu na [XMAP_IMAGES_LINK], tak mi nevypíše žánou adresu. Když jsem chtěl poté zaregistrovat web na google tools vypíše mi to problém chybí značka xml. Poradí mi prosím někdo, co stím? Mám strach, že na googlu budu nevidětlný. Děkuji Vám.
nainstaloval jsem si komponentu Xmap, vytvořil jsem novou mapu stránek, přesto když kliknu na [XMAP_IMAGES_LINK], tak mi nevypíše žánou adresu. Když jsem chtěl poté zaregistrovat web na google tools vypíše mi to problém chybí značka xml. Poradí mi prosím někdo, co stím? Mám strach, že na googlu budu nevidětlný. Děkuji Vám.
04. úno 2014 12:04 #114288
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Vy jeste nemate hotove webove stranky a uz resite google a vyhledavace. Prvne si web dodelejte a az nakonec se zajimejte o SEO a vyhledavace. Vy ted "zavolate" google a dalsi vyhledavace, aby vam indexovaly stranku a pak budete tady zadat o to jak se zbavit indexovanych linku, protoze nejsou platne ponevac jste stranku teprve dodelaval.
A strach mit nemusite, videt na google budete i kdyby jste tam Xmap nemel.
A strach mit nemusite, videt na google budete i kdyby jste tam Xmap nemel.
04. úno 2014 13:57 #114289
Odpověď od lllll
Nováček
No stránky, hotové jsou jen nejsou naplněny - myslíte, že to bude problém, když pak naplním ten web a třeba změním položky menu?? Já už jsem se nahlásil googlu a seznamu, co stím tedy teď mám se "odhlásit" - jak?
A až ten web budu mít naplněný, jak jej tedy zahlásit do toho google tools, když mi to hlásí již zmíněnou chybu. Děkuji Vám.
A až ten web budu mít naplněný, jak jej tedy zahlásit do toho google tools, když mi to hlásí již zmíněnou chybu. Děkuji Vám.
04. úno 2014 14:38 #114291
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
A co jste nahlasil google a seznamu? Ze nemate zadne klicove slova podle kterych vas nekdo na tech vyhledavacich muze najit? Ze tam nemate ani meta description? Takto vas vyhledavace asi opravdu nenajdou, protoze nemaji podle ceho.
uz vidim jak je na seznamu nekde na 50 strance
Titulek: ZUŠ Varnsdorf | Hlavní stránka
Popis: Nullam ac euismod erat. Praesent euismod rutrum urna ac feugiat. Ut placerat mi sem, sed interdum odio bibendum dignissim. Fusce sapien libero
Ale kdyz zadam do vyhledavace "ZUŠ Varnsdorf" asi vas najdu, protoze tam bude asi jen jedna. :whistle:
Prvne dodlejte web do finalni podoby a az pak nechte indexovat.
A jak zabranit indexaci webu? Treba tady primo na G tools
uz vidim jak je na seznamu nekde na 50 strance
Titulek: ZUŠ Varnsdorf | Hlavní stránka
Popis: Nullam ac euismod erat. Praesent euismod rutrum urna ac feugiat. Ut placerat mi sem, sed interdum odio bibendum dignissim. Fusce sapien libero
Ale kdyz zadam do vyhledavace "ZUŠ Varnsdorf" asi vas najdu, protoze tam bude asi jen jedna. :whistle:
Prvne dodlejte web do finalni podoby a az pak nechte indexovat.
A jak zabranit indexaci webu? Treba tady primo na G tools