Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

prerusenie instalacie na localhost

02. úno 2014 23:36 #114264
prerusenie instalacie na localhost od beaton2
Návštěvník
Instaloval som XAMP 1.8.3 na Win 8 / vsetko sa tvarilo ok /

nasledne som chcel nainstalovat verziu Joomla 2.5.4 - a v kroku 4, ked sa ma vytvorit databaza, tak chvilu sa tvaril MSIE ze nieco robi, a skocil naspat do kroku 4, bez chyboveho hlasenia. Pri kazdom pokuse sa vracal naspat a instalacia sa neda dokoncit. Pri kontrole Mysgl, tak databaza je vytvorena, ale neuplna, namiesto cca 60 tabuliek je tam asi len 22-25, niekedy viac niekedy menej.

Skusil som databazu generovanu z mysgl, aj z instalatora, vysledok rovnaky.
Skusil som aktualnu verziu 2.5.17 a tiez to iste ako popisujem vyssie.
Skusil som aktualnu verziu 3.2.1 a tiez to iste.

Na zahranicnych forach som k tomuto problemu nic nenasiel, ale tu na portali som nasiel co pomoze pre verziu 3.2.1 Koho to zaujima tak je to pod Joomla 3 a ide o vymenu parametru v subore joomla.sql A fakt to zafungovalo.
Bohuzial pre Joomla 2.5 sa to neda aplikovat. NEVIE NIEKTO AKO PRESVEDCIT INSTALATOR PRE 2.5 ABY NAINSTALOVAL DATABAZU A POSUNUL SA DALEJ ?

dakujem.

03. úno 2014 14:57 #114276
Odpověď od Daniel Dubaj
Začátečník
Neviem, s podobným problémom som sa nestretol, ale z môjho laického pohľadu je XAMP robený prioritne na tzv. x-os (aj keď má verziu aj pre windows). Priamo pre windows je WAMP, skúsil by som to na tom. Ja osobne som joomlu 2.5 na locale cez WAMP na windows 8 rozbehal začiatkom roka bez problémov.

Dart Club Žilina ... stránky o Žilinských šípkach

03. úno 2014 17:57 #114280
Odpověď od Bong
Moderátor
Jestliže se rozběhne nějaký skript a nedokončí se, asi máte nastaveno málo času v php.ini, zkuste se podívat například na max execution time.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

17. úno 2014 02:07 #114531
Odpověď od beaton2
Návštěvník
Pre Bong. Skusil som predlzit execution time na desatnasobok, no bohuzial nepomohlo. Nejaky iny napad ?

Pre smrtak.
Bohuzial sa az tak do instalacie joomly nevyznam. Sice som o wamp pocul, ale na stranke Joomla.org som nasiel
xamp pre win32 a co sa tyka joomla 3 sa mi to podarilo nainstalovat. Cize predpokladam ze Apache aj mysql su ok.
No bohuzialjoomla 2.5 sa mi nedari nainstalovat kvoli zasekavajucej sa instalacii v kroku vytvorenia databazy.

A kedze sa do php ani databaz az tak velmi nevyznam, tak by som potreboval nejaku radu, co sa da vyskusat.

03. bře 2014 01:44 #114787
Odpověď od beaton2
Návštěvník
Vyzera ze sa mi predsa podarilo instalaciu 2.5.17 dostat do WIN 8, vedla 3.2.1 verzie klasickym sposobom cez ZIP.

Odinstaloval som Bitnami verziu 2.5.17, predlzil som execution time v php.ini na 240 a funguje to. Skusil som to dva krat a obidva razy bola vytvorena databaza uspesne. Musim ale napisat fakt, ze ked som predlzoval excution time a mal som nainstalovanu Bitnami instalaciu, tak sa databaza z neznamych dovodov pre dalsiu instalaciu 2.5.17 nedala vytvorit. Tak snad tento poznatok niekomu pomoze...mna to stalo kus nervov.