Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart 2 Problém s přídáním do košíku
30. led 2014 17:07 #114199
Krásný dobrý den přeji,
už delší dobu se pachtím s nefunkčním přidáním do košíku u mého beta webu evka.sdhpaskov.cz.
Prošel jsem spoustu for, ale nikde jsem nenašel funkční radu, většina byla buďto na starou verzi VM, zkoušel jsem přidáním pluginu Jquery, problém jak v IE i chromu.
Nevím jestli to může být šablonou ale ta je stahovaná přímo pro VM.
Hosting je C4, nikdy nebyl žádný problém s ničím, ale přes tento bod s prostě nemůžu dostat. Kdyby někdo potřeboval jsem ochotný přidat i udaje pro přihlášení.
Mnohokrát děkuji za případné reakce
už delší dobu se pachtím s nefunkčním přidáním do košíku u mého beta webu evka.sdhpaskov.cz.
Prošel jsem spoustu for, ale nikde jsem nenašel funkční radu, většina byla buďto na starou verzi VM, zkoušel jsem přidáním pluginu Jquery, problém jak v IE i chromu.
Nevím jestli to může být šablonou ale ta je stahovaná přímo pro VM.
Hosting je C4, nikdy nebyl žádný problém s ničím, ale přes tento bod s prostě nemůžu dostat. Kdyby někdo potřeboval jsem ochotný přidat i udaje pro přihlášení.
Mnohokrát děkuji za případné reakce
30. led 2014 20:46 #114203
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
jak máte zadanou adresu v shopu s www. nebo bez. Pokud zkouším váš link jako
www.evka.sdhpaskov.cz
tak háže chybu. A tohle byl celkem oblíbený kousek VM.
30. led 2014 22:07 #114210
Odpověď od Cony
Moderátor
Chyba není v hostingu ale v JavaScriptu. jQuery nahráváte ze šablony, ale až za ostatními skripty Virtuemart, které na jQuery závisí. Zkuste vypnout nahrávání jQuery v šabloně a zapnout jeho nahrávání ve Virtuemart.
01. úno 2014 11:25 #114228
Odpověď od Daniel
Uživatel
Perfektní, jde mi teď přidávat do košíku, ale nefunguje mi rozbalovací TOP menu ani ten slider co jsem tam měl v tom bude asi zakopaný pes co? buď asi bude fungovat to a nebo to...