Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Střídající se články
21. led 2014 22:39 #114021
Dobrý večer,
mám HTML modul v kterém mám text, tento modul mám v určité pozici. Potřebuji, aby se mi v té pozici střídalo více modulů s rozlišným textem třeba po 10 sekundách, aby se změnil automaticky modul v dané pozici s jiným textem. Má někdo nápad jak to udělat?
Popřípadě, jak nechat měnit text v dáne pozici v určitém časovém intervalu? Děkuji Vám.
mám HTML modul v kterém mám text, tento modul mám v určité pozici. Potřebuji, aby se mi v té pozici střídalo více modulů s rozlišným textem třeba po 10 sekundách, aby se změnil automaticky modul v dané pozici s jiným textem. Má někdo nápad jak to udělat?
Popřípadě, jak nechat měnit text v dáne pozici v určitém časovém intervalu? Děkuji Vám.
22. led 2014 06:07 #114024
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Pokiaľ ide len o text vytvorte si kategóriu kde vložíte x-článkov s potrebným textom. A použite buď niečo s tohoto :
extensions.joomla.org/extensions/news-display , alebo riešenie je aj vytvoriť si x-textov ako obrázky a použiť nejaký slider u joomla sa fantázii medze nekladú
extensions.joomla.org/extensions/news-display , alebo riešenie je aj vytvoriť si x-textov ako obrázky a použiť nejaký slider u joomla sa fantázii medze nekladú
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Poděkovali: lllll
22. led 2014 06:12 - 22. led 2014 06:13 #114025
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Berete to z blbého konce. Neměňte modul, ale jeho obsah.
Určitě najdete modul, který postupně zobrazí více informací. Ty mohou být, jak v modulu, nebo třeba jako články...
OT,: koukám, že na Slovensku se vstává dřív
Určitě najdete modul, který postupně zobrazí více informací. Ty mohou být, jak v modulu, nebo třeba jako články...
OT,: koukám, že na Slovensku se vstává dřív
Poděkovali: lllll
22. led 2014 08:29 #114026
Odpověď od lllll
Nováček
Dobrý den,
nedaří se mi najít adekvátní modul který by zobrazil více inormací, asi špatně specikuji dotaz pro google. Mohl by mi někdo pomoci najít takový modul? děkuji
nedaří se mi najít adekvátní modul který by zobrazil více inormací, asi špatně specikuji dotaz pro google. Mohl by mi někdo pomoci najít takový modul? děkuji
22. led 2014 11:19 #114031
Odpověď od Bong
Moderátor
fire150 vám tam dal rozvnou odkazy, hledejte tedy přímo na nich.
22. led 2014 11:29 - 22. led 2014 11:31 #114033
Odpověď od lllll
Nováček
ANi jeden z těch nabízených nesplňuje požadavky je to spiš jako galerie na obrázky. Potřebuji obyčejný jednoduchý program kde třeba napíšu texty a ty budou postupně obýhat.
NAšel jsem tento, ale na stránkách se mi vůbec nezobrazuje, mám nastaveno zveřejnit modul, přiřazeno ke všem nabídkám a nic. jedná se o tento modul
Modul s textem má být nahoře jak je "mráčková" galerie nalevo pozice header_text
NAšel jsem tento, ale na stránkách se mi vůbec nezobrazuje, mám nastaveno zveřejnit modul, přiřazeno ke všem nabídkám a nic. jedná se o tento modul
Modul s textem má být nahoře jak je "mráčková" galerie nalevo pozice header_text