Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Video do joomla
20. led 2014 10:39 #113955
Dobrý den. Chci se zeptat. Mám šablonu na kterej mi běhaji obrázky 5 ks. Potřebuji aby po kliknuti na jednotlivej obrázek se mi spustilo video v tom jistem okne kde běhá obrázek. Jak to udelat? Děkuji
20. led 2014 10:58 #113956
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Obrázky běhají kde? V nějakém modulu slideshow?
Dejte odkaz na stránky...
Dejte odkaz na stránky...
20. led 2014 11:02 #113957
Odpověď od Majky
Nováček
Jo jak slideshow. A po kliknuti na trebars jeden obrazke aby nabehlo video ktere k nemu patří. Web ještě není officialne spušten prominte.
20. led 2014 11:13 - 20. led 2014 11:16 #113958
Odpověď od Bong
Moderátor
No a ten modul slideshow je jen pro obrázky, nebo slouží k zobrazování náhledů z videí? Podporuje například vkládání odkazů? Ty videa myslíte zobrazit opět v tom modulu slideshow?
To je těžké nějak radit. Odkaz si můžete udělat z jakéhokoli prvku na stránce. Ale také vás to může stát úsilí například s přepsáním onoho slideshow.
Zvolte si taký modul do Joomla, aby vám rovnou vyhovoval. Modul slideshow náhledů videí z Youtube, nebo vaší videogalerie... No co já vím, vlastně jste žádné informace neposkytnul.
Otestujte například Slideshow CK: extensions.joomla.org/extensions/photos-...uery-slideshow/20362
To je těžké nějak radit. Odkaz si můžete udělat z jakéhokoli prvku na stránce. Ale také vás to může stát úsilí například s přepsáním onoho slideshow.
Zvolte si taký modul do Joomla, aby vám rovnou vyhovoval. Modul slideshow náhledů videí z Youtube, nebo vaší videogalerie... No co já vím, vlastně jste žádné informace neposkytnul.
Otestujte například Slideshow CK: extensions.joomla.org/extensions/photos-...uery-slideshow/20362
Poděkovali: Majky
20. led 2014 11:26 #113959
Odpověď od Majky
Nováček
No něco takové by jsem potřeboval. Že když mám obrázky v slideshow a kliknu na ně aby se mi otevřelo video. Muže to být i s vlastní vido galerie nebo z youtube. V podstatě je to jedno jenom to musí přehrávat na dané stránce.
20. led 2014 13:47 #113963
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj,
asi bude záležet na typu slideshow, jaký možnosti ohledně linků má. Udělal bych to jednoduše, ze slideshow by se odkazoval na článek, do kterýho bych vložil video.
asi bude záležet na typu slideshow, jaký možnosti ohledně linků má. Udělal bych to jednoduše, ze slideshow by se odkazoval na článek, do kterýho bych vložil video.
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook