Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
File uploader formular
19. led 2014 13:15 #113943
Ahojte, na starej stranke som pouzival CHRONOFORMs, lenze robim novy web na joomle 2.5 a nova verzia je spoplatnena. Neviete o nejakej free nahrade?
Potrebujem cez formular z web stranky odosielat zip/rar subor bud na email alebo na ftp. Viete mi poradit nieco vhodne? Dakujem.
Potrebujem cez formular z web stranky odosielat zip/rar subor bud na email alebo na ftp. Viete mi poradit nieco vhodne? Dakujem.
19. led 2014 16:31 #113946
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Neviem odkiaľ sťahujete ale mne
tady
ponúka stiahnutie bez nejakého spoplatnenia. Ale doporučujem Vám pokiaľ sa tvorbou webov zaoberáte viacej zaplatiť si najakú tú korunu a dostanete širšie možnosti.
19. led 2014 16:46 #113947
Odpověď od MikeL
Uživatel
Ano je to free ale uz ked to nahodite na web tak to pyta VALIDATE INSTALLATION a za to sa plati. Praveze to potrebujem len na jeden moj osobny projekt. Prehrabavam sa komponentami na upload a nic schopne som nenasiel zatial.
19. led 2014 17:14 #113948
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
V rýchlosti som preletel ich web a tá validácia je len na odstránenie linku "Powered by..."a funkčnosť by nemala byť nijako obmedzená len vám to bude v admine svietiť na červeno
20. led 2014 17:48 #113971
Odpověď od MikeL
Uživatel
updatol som web na verziu J3 a od vcera sa hrabem v ChronoForms, Skusam zatial spravit len jednoduchy formular ktory by mi poslal na mail spravu. Mam vsetko nastavene ale aj tak mi to neide. Uz niekto robil cez chronoform nejaky emailovy formular?
20. led 2014 18:42 #113973
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Čo nejde konkrétne? poslať, nezobrazuje sa niečo? Verzia V5 je ešte RC V4 by mala fachčiť