Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

JEvents kalendář - na celou stranu

19. led 2014 01:19 - 19. led 2014 01:21 #113935
JEvents kalendář - na celou stranu od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Mohu se zeptat někoho zkušeného, jak tuto komponentu (konkrétně celý měsíc) zobrazit na celé straně? Neustále ji mám úzkou (na cca 1/3 strany). Děkuji.

19. led 2014 09:06 #113936
Odpověď od Bong
Moderátor
Co v jiné šabloně? Odkaz na stránku s chybou?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

19. led 2014 16:13 - 19. led 2014 16:14 #113945
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Zdravím, děkuji za reakci. Zatím ty stránky dělám na locale a až to dodělam dám odkaz. Šlo mi spíš o to, kde se určuje ta šířka a výška v tomto kalendáři (v nastavení to nemohu nalézt a nebo jsem slepý :cheer: )

Off-topic: Ještě malou otázku, vy to asi budete vědět. Když mám nějak pojmenovaný článek, ale místo názvu článku dám do aliasu jiný název aliasu, je to problém z hlediska SEO nebo uživatelského vyhledávání na webu? Moc děkuji za odpověď.

20. led 2014 09:14 #113953
Odpověď od Bong
Moderátor
Jaká výška a šířka? To máte výstup z modulu, nebo z komponenty? Tak jako tak vše začíná použitou šablonou. Zkuste některou ze základních šablon.

Dejte odkaz na stránku s chybou, nebo alespoň zkuste nahrát screen obrazovky (většinou k ničemu). Jinak se o vzhledu a zobrazení čehokoli nedá moc dobře radit :)

Název článku vs. alias - ideální je pokud je títulek článku i alias shodný. Ale není problém mít odlišné, tedy pokud se to netváří jako snaha ošulit vyhledávače. To vykoumáte selským rozumem.

Například:

Titulek: Naše nejlepší dojnice týdne je Tonča
Alias: nase-nejlepsi-dojnice-tydne

Obsah článku samozřejmě musí být o nejlepší dojnici týdne :). A pak každý týden můžete jen obsah a titulek upravit dle aktuálnosti.
Když ale alias změníte například na: zhave-cicinky-online, vykostí vás jak vyhledávače, tak i předseda...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

20. led 2014 12:20 #113961
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Ten odkaz tam dám až dáme na intrent stránky. Zatím jsem to vyřešil úpravou zdrojového kódu. Šlo mi o to, zda náhodou nevíte, zda se to nedá natavit přímo v nastavení tohoto kalendáře (mohl jsem to někde přehlédout, vycházel jsem z toho, že byte si mohl možná vzpomenout, dělal jte překlad do češtiny). Děkuji.

U toho alisu mám použitý název článku "Výlet po Orlici", ale alias je popis-reky-a-useku. Stále se však jedná o článek, který je umístěn na stejném webu (doméně). Takto je to v pořádku nebo mám změnit alias na vylet-po-orlici? Děkuji.