Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Výpadok pripojenia
17. led 2014 21:13 #113917
Zdravím Vás, asi pred rokom som robil web s verziou Joomly 2.5.8, všetko išlo v poriadku až doteraz, kde mi často pri preklikávaní stránky (bežné klikanie v menu, po 3-4 kliknutiach) vyhadzuje hlášku:
Výpadok pripojenia
Pri načítaní stránky došlo k výpadku pripojenia k serveru.
Keď dám následne refresh, stránka nabehne. Kontaktoval som podporu webhostingu, po dôkladnej kontrole zistili, že chyba u nich nieje, ja som na webe úpravy dlho nerobil, pripojenie k internetu mám stabilné, testoval som to na rôznych miestach a výpadky hlásia aj užívatelia. Čo myslíte, kde by mohla byť chyba? Môže byť v joomle? Ďakujem za akúkoľvek radu
Výpadok pripojenia
Pri načítaní stránky došlo k výpadku pripojenia k serveru.
Keď dám následne refresh, stránka nabehne. Kontaktoval som podporu webhostingu, po dôkladnej kontrole zistili, že chyba u nich nieje, ja som na webe úpravy dlho nerobil, pripojenie k internetu mám stabilné, testoval som to na rôznych miestach a výpadky hlásia aj užívatelia. Čo myslíte, kde by mohla byť chyba? Môže byť v joomle? Ďakujem za akúkoľvek radu
17. led 2014 21:47 #113918
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkuste dát odkaz na vaše stránky.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
18. led 2014 11:22 #113921
Odpověď od Stanley100
Začátečník
Vedel by mi niekto poradiť? S webom sa prakticky nedá pracovať, bez môjho zásahu do jeho štruktúry začal čím ďalej tým viac pri bežnom preklikávaní, či už priamo na webe alebo v adminiistrácii na rôznych prehliadačoch a pri rôznych internetových pripojeniach, vykazovať výpadok pripojenia a absolútne nechápem prečo..
18. led 2014 11:50 #113922
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
no, ted web nejede vubec
pokud chcete, poslete mi do PM pristup do administrace na na ftp
pokud chcete, poslete mi do PM pristup do administrace na na ftp
Joomla! pro každého
18. led 2014 11:59 #113923
Odpověď od Stanley100
Začátečník
web ide, len to že nenaskočí na prvýkrát, treba refreshovať...posielam údaje