Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Najednoduchsia galeria profilovych obrazkov.
14. led 2014 11:12 #113778
Zdravim. Moze niekto napisat ako najjednoduchsie vytvorit Galeriu Profilovych Obrazkov uzivatelov portalu? Asi existuje vela riesenie, ale ja potrebujem nieco naozaj jednoduche. Dakujem.
14. led 2014 12:03 #113779
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud se nemýlím používáte Community Builder, co by tedy mělo být jednoduššího než použít rozšíření opět od stejných autorů: CB Profile Gallery.
14. led 2014 12:23 #113782
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Ano, pouzivam CB, ale tam som tuto moznost zatial nenasiel. Mate s tym skusenost?
14. led 2014 12:44 #113784
Odpověď od Bong
Moderátor
Nemám s tím vůbec žádnou zkušenost. Jen jsem požádal Google o vyhledání vašeho požadavku:
Community Builder profile gallery
a výsledkem je hromádka odkazů na existující galerie profilů pro Community Builder...
14. led 2014 12:49 #113786
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Ono to ale neriesi to, co potrebujem. Vyhadzuje galerie, ktore si mozu uzivatelia v ramci svojho profilu vytvorit. Ja by som potreboval jednoduchy sposob na mnou vytvorenu galeriu profilovych obrazkov. Aby si mohli registrovany uzivatelia jednoducho kliknut na geleriu a prezerat iba profilove obrazky vsetkych registrovanych. Ak sa nemylim.