Zdravím vespolek,
Během Vánoc je více času a tak přemýšlím o úpravách na webu. Stále mě však nenapadá řešení, proto se obracím zde, zda-li by někdo nebyl schopen/ochoten poradit:
Formulář – chtěl bych pro registrované uživatele udělat jakýsi „inzertní formulář“. Kdo by měl zájem, vyplnil by údaje a pak „odklikl“. Tím by došlo k rozeslání zadaných dat na e-maily všech uživatelů. Prakticky mi jde o to, když někdo chce v rámci klubu nabídnout papoušky ze svého chovu, tak aby takto přes formulář snadno oslovil spolučleny. Poslal nabídku. Na rozdíl od inzercí chodí na mail každý skoro denně … Nevíte čeho se chytnout, co k tomu využít?
Adresář – dále bych chtěl udělat adresář, kam by šlo zadávat data (ideálně přes formulář) a v nich by se pak dalo hledat. Mám na webu CB, který by toto splňoval, ale nevím jak jej využít, aby to šlo udělat nezávisle na jeho současném využití. Přiblížil bych to na příkladu z aut: zadám značku, typ auta, stáří, atd … A pak když by se něco vyhledávalo, nebyl by problém zadat hodnoty a vyjet seznam. Víceméně tabulka excelu s filtrem, akorát v provedení na webu. Nevěděl by někdo jak toho dosáhnout?
Děkuji za případné rady