Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
instalace kuneny
19. pro 2013 13:00 #113336
Snažím se do joomly 2.5 nainstalovat kunenu 3.0.3 a nějak mi to nejde, instaluji to z admin rozhraní a píše mi to, že nelze přesunout soubor. Prosím o radu.
19. pro 2013 16:54 #113350
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ta zpráva nějak zní, opravdu je tak těžké ji zkopírovat a vložit sem?
Jinak máte pravděpodobně problém s vlastnictvím souborů. Joomlu je třeba nejprve správně nainstalovat, až potom s ní můžete pracocvat: www.bongovo.cz/9-joomla/12-jak-spravne-nainstalovat-joomlu
Jinak máte pravděpodobně problém s vlastnictvím souborů. Joomlu je třeba nejprve správně nainstalovat, až potom s ní můžete pracocvat: www.bongovo.cz/9-joomla/12-jak-spravne-nainstalovat-joomlu
19. pro 2013 17:25 #113353
Odpověď od dr.colombo
Uživatel
Myslím si, že instalaci mám vpořádku.
Píše to Unable to write entry.
Píše to Unable to write entry.
19. pro 2013 17:40 #113354
Odpověď od Bong
Moderátor
Myslet neznamená vědět. Všichni s podobnou chybou nakonec zjistili, že jejich instalace (hosting) stojí za houby, projděte si jejich příspěvky, viz :
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...te=all&childforums=1
Můžete tedy odpřísáhnout, že vaše instalace Joomly je poslední verze (2.5.17) nainstalovaná postupem odkazovaným výše?
Můžete tedy odpřísáhnout, že vaše instalace Joomly je poslední verze (2.5.17) nainstalovaná postupem odkazovaným výše?