Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca Maps a zobrazenie zoskupenych bodov.
11. pro 2013 08:07 #113205
Na portaly slovak.ch sa mi nazbieralo uz dost registrovanych uzivatelov, ktori su na mape. Mapa sa tak stava celkom neprehladna z pozicie nastavenia zakladneho zoom. Pouzivam Phoca Maps a chcem sa spytat, ci neviete riesenie pre zobrazovanie zoskupenych bodov. Myslim tym to, ze ked sa zobrazi zakladne nastavenie zoom, tak miesto vsetkych bodov mapa zobrazi len zoskupene body s cislom, ktore pokryva vo svojom okoli a az po priblizeni sa bod rozlozi na jednotlive body. Mohlo by byt aj platene riesenie. Za kazdu radu dakujem.
11. pro 2013 08:50 - 11. pro 2013 08:51 #113207
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Phoca Maps je sice šikovné, ale také jednoduché rozšíření pro mapy. Podobné vychytávky tam nenajdete.
Použijte komponentu ZhGoogleMaps , ta umí všechno co vás jen napadne a dokonce je zadarmo.
Použijte komponentu ZhGoogleMaps , ta umí všechno co vás jen napadne a dokonce je zadarmo.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Goroslavomir
11. pro 2013 14:11 #113211
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Tak som to pozeral a vyzera to skvele. Neviem ale vyriesit problem, ktory som riesil a vyriesil s Phoca Maps na tomto vlakne:
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/65-o...ych?limit=6&start=18
Ide o to, ze v popisku potrebujem, aby sa informacie zobrazovali podla urovne registracie, cize neregistrovanym, aby sa zobrazilo iba uzivatelske meno a registrovanym viac udajov. Skusal som to riesenie ako pri Phoca Maps, ale nefunguje, aj ked plugin je odskusany na webe a v texte fungujem skvele. Ma niekto skusenosti s touto Komponentou? Vie mi niekto poradit?
Ide o to, ze v popisku potrebujem, aby sa informacie zobrazovali podla urovne registracie, cize neregistrovanym, aby sa zobrazilo iba uzivatelske meno a registrovanym viac udajov. Skusal som to riesenie ako pri Phoca Maps, ale nefunguje, aj ked plugin je odskusany na webe a v texte fungujem skvele. Ma niekto skusenosti s touto Komponentou? Vie mi niekto poradit?
11. pro 2013 14:32 #113212
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Tak to riesenie asi bude pri Geommunity suite for Community Builder. Je to sice platene, ale potom mi uz odpadne aj manualne pridavanie polohy. Asi do toho pojdem.