Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Breadcrumb - po aktualizaci nefunguje jak má
06. pro 2013 16:53 #113139
Zdravím, mám problém s navigací na stránce.
Problém spočívá v tom že mám články na úvodní stránce (označené jako hlavní), jsou v kategorii "Články" která ale není přiřazená v žádné položce nabídky (články které jsou na hlavní stránce mají být jen tam, je pro mě naprosto zbytečné aby měli ještě položku v menu).
S Joomlou 2.5.9 se mi v navigaci po kliknutí na celý článek (u nějakého článku na úvodní stránce) zobrazila cesta "Hlavní strana - Články - Název článku."
Po aktualizaci na Joomla 2.5.16 ale navigace po kliknutí na celý článek zůstane vyset na: "Hlavní strana"
Abych řekl pravdu, je mi vcelku jedno jestli se tam bude zobrazovat kategorie (Články) nebo nebude. Ale minimálně chci aby se tam ukazovalo Hlavní strana - Název článku.
Odkaz na stránky: OK Jihlava
Ještě dodatek, jsem si na 100% jistý že to způsobila aktualizace Joomly, opravdu to nemohlo být nic jiného.
Předem moc děkuji za odpověď, Domcek
Problém spočívá v tom že mám články na úvodní stránce (označené jako hlavní), jsou v kategorii "Články" která ale není přiřazená v žádné položce nabídky (články které jsou na hlavní stránce mají být jen tam, je pro mě naprosto zbytečné aby měli ještě položku v menu).
S Joomlou 2.5.9 se mi v navigaci po kliknutí na celý článek (u nějakého článku na úvodní stránce) zobrazila cesta "Hlavní strana - Články - Název článku."
Po aktualizaci na Joomla 2.5.16 ale navigace po kliknutí na celý článek zůstane vyset na: "Hlavní strana"
Abych řekl pravdu, je mi vcelku jedno jestli se tam bude zobrazovat kategorie (Články) nebo nebude. Ale minimálně chci aby se tam ukazovalo Hlavní strana - Název článku.
Odkaz na stránky: OK Jihlava
Ještě dodatek, jsem si na 100% jistý že to způsobila aktualizace Joomly, opravdu to nemohlo být nic jiného.
Předem moc děkuji za odpověď, Domcek
08. pro 2013 16:26 #113155
Odpověď od Dominik Frýba
Uživatel
Zdá se že nikdo nemá řešení. Jediné co mě napadá je downgrade, ale to mi do budoucna přijde naprosto nevhodné.
08. pro 2013 20:12 #113157
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Breadcrumbs se řídí podle toho, jak máte nastavené menu.
Řešení je jednoduché. Vytvořte si nové menu, třeba s názvem Kategorie. V tomto menu vytvořte novou položku menu typu Články » Blog kategorie a to pro kategorii Články. Tomuto menu už nemusíte přřazovat žádný modul atd. A bude vám to fungovat
Řešení je jednoduché. Vytvořte si nové menu, třeba s názvem Kategorie. V tomto menu vytvořte novou položku menu typu Články » Blog kategorie a to pro kategorii Články. Tomuto menu už nemusíte přřazovat žádný modul atd. A bude vám to fungovat
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
08. pro 2013 21:22 #113158
Odpověď od Dominik Frýba
Uživatel
A jó... já jsem hledal podobná témata a dozvěděl jsem se to co jste mi napsal - že to odkazuje na to kde článek je... Proč to s novou verzí Joomla upravovali, to mi opravdu není jasné, v té starší to podle mě lo lépe, člověk s tím nemusel takto šachovat. Toto řešení jsem už také někde četl ale nějak jsem ho špatně pochopil, resp jsem pořád strkal položku do zobrazeného menu a hledal jak ji skrýt a zároveň zachovat va navigaci, moje chyba.
Vyzkoušeno a funguje, děkuji mockrát !
Vyzkoušeno a funguje, děkuji mockrát !