Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Breadcrumb - po aktualizaci nefunguje jak má

06. pro 2013 16:53 #113139
Breadcrumb - po aktualizaci nefunguje jak má od Dominik Frýba
Uživatel
Zdravím, mám problém s navigací na stránce.
Problém spočívá v tom že mám články na úvodní stránce (označené jako hlavní), jsou v kategorii "Články" která ale není přiřazená v žádné položce nabídky (články které jsou na hlavní stránce mají být jen tam, je pro mě naprosto zbytečné aby měli ještě položku v menu).
S Joomlou 2.5.9 se mi v navigaci po kliknutí na celý článek (u nějakého článku na úvodní stránce) zobrazila cesta "Hlavní strana - Články - Název článku."
Po aktualizaci na Joomla 2.5.16 ale navigace po kliknutí na celý článek zůstane vyset na: "Hlavní strana"

Abych řekl pravdu, je mi vcelku jedno jestli se tam bude zobrazovat kategorie (Články) nebo nebude. Ale minimálně chci aby se tam ukazovalo Hlavní strana - Název článku.

Odkaz na stránky: OK Jihlava
Ještě dodatek, jsem si na 100% jistý že to způsobila aktualizace Joomly, opravdu to nemohlo být nic jiného.

Předem moc děkuji za odpověď, Domcek

08. pro 2013 16:26 #113155
Odpověď od Dominik Frýba
Uživatel
Zdá se že nikdo nemá řešení. Jediné co mě napadá je downgrade, ale to mi do budoucna přijde naprosto nevhodné.

08. pro 2013 20:12 #113157
Odpověď od Bong
Moderátor
Breadcrumbs se řídí podle toho, jak máte nastavené menu.

Řešení je jednoduché. Vytvořte si nové menu, třeba s názvem Kategorie. V tomto menu vytvořte novou položku menu typu Články » Blog kategorie a to pro kategorii Články. Tomuto menu už nemusíte přřazovat žádný modul atd. A bude vám to fungovat :)

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

08. pro 2013 21:22 #113158
Odpověď od Dominik Frýba
Uživatel
A jó... já jsem hledal podobná témata a dozvěděl jsem se to co jste mi napsal - že to odkazuje na to kde článek je... Proč to s novou verzí Joomla upravovali, to mi opravdu není jasné, v té starší to podle mě lo lépe, člověk s tím nemusel takto šachovat. Toto řešení jsem už také někde četl ale nějak jsem ho špatně pochopil, resp jsem pořád strkal položku do zobrazeného menu a hledal jak ji skrýt a zároveň zachovat va navigaci, moje chyba.

Vyzkoušeno a funguje, děkuji mockrát ! :)