Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak schovat kategorii
22. lis 2013 16:42 #112825
Ahoj,
mam dotaz. Na webu mam kategorii kontakt a v te tri clanky.
Jeden z nich je pripojen k menu kontakt. Duhe dva jsou nejake detailnejsi info ale take v kategorii kontakt.
Lze nejak zakazat aby slo v url (hlavne to indexuje google) zadat /index.php/kontakt/25-kontakt a dostat se na vypis kategorie?
Ty tri clanky chci vzdy zobrazovat jen jako single clanek. Vypis kategorie nechci aby existoval.
Jak toho docilit. Seo a nejake presmerovani?
Nebo zrusit tu kategorii (mam ji spise pro utrideni obsahu)?
Predem dekuji
joomla 2.5.16
mam dotaz. Na webu mam kategorii kontakt a v te tri clanky.
Jeden z nich je pripojen k menu kontakt. Duhe dva jsou nejake detailnejsi info ale take v kategorii kontakt.
Lze nejak zakazat aby slo v url (hlavne to indexuje google) zadat /index.php/kontakt/25-kontakt a dostat se na vypis kategorie?
Ty tri clanky chci vzdy zobrazovat jen jako single clanek. Vypis kategorie nechci aby existoval.
Jak toho docilit. Seo a nejake presmerovani?
Nebo zrusit tu kategorii (mam ji spise pro utrideni obsahu)?
Predem dekuji
joomla 2.5.16
22. lis 2013 17:39 - 22. lis 2013 17:39 #112826
Odpověď od pavel
Začátečník
Tak jsem stahnoul nakonec ReDJ a zkousim to presmerovat coz zda se funguje. Ale doufal jsem ze to pujde bez rucniho smerovani.
Pokud mate jine reseni tak ho take uvitam.
Pokud mate jine reseni tak ho take uvitam.
23. lis 2013 01:45 #112827
Odpověď od Cony
Moderátor
Na přesměrování můžete použít komponentu Přesměrování přímo v jádru Joomly...
23. lis 2013 15:42 #112829
Odpověď od pavel
Začátečník
to jsem zkousel ale nejak to nefungovalo. asi jsem tam mel nejaky preklep ci co.Cony napsal: Na přesměrování můžete použít komponentu Přesměrování přímo v jádru Joomly...
24. lis 2013 02:46 #112832
Odpověď od Cony
Moderátor
Musíte zapnout odpovídající plugin, jak Vám to vypisuje v té komponentě.