Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
AdsManager - zobrazení pole multicheckbox
14. lis 2013 16:44 #112605
Zdravím,
chtěl jsem na web jednoduchou inzerci a tak jsem nainstaloval AdsManager verze 2.9.6. Mé představy splňuje, avšak narazil jsem na problém s polem "multicheckbox" a nemůžu přijít na to, kde dělám chybu. Tento typ pole jsem při použití nastavil a zkoušel i jiné možnosti, avšak zkrátka se mi nezobrazuje, resp. zobrazí se titulek, ale už ne možnosti ani políčka. Checkbox-single se zobrazuje, když to přepnu na "drop down - multi select", tak též bez problému.
Netuší někdo, v čem by mohl být problém? Děkuji
chtěl jsem na web jednoduchou inzerci a tak jsem nainstaloval AdsManager verze 2.9.6. Mé představy splňuje, avšak narazil jsem na problém s polem "multicheckbox" a nemůžu přijít na to, kde dělám chybu. Tento typ pole jsem při použití nastavil a zkoušel i jiné možnosti, avšak zkrátka se mi nezobrazuje, resp. zobrazí se titulek, ale už ne možnosti ani políčka. Checkbox-single se zobrazuje, když to přepnu na "drop down - multi select", tak též bez problému.
Netuší někdo, v čem by mohl být problém? Děkuji
15. lis 2013 00:58 #112625
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Můžete trochu rozvést co potřebujete? Kde se vám to nezbrazuje (admin - front). Přidat minimálně screen či odkaz na stránky. Případně to popsat česky. Jediný checkbox o jakém z hlavy vím je pro Přijmout všeobecné obchodní podmínky...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
16. lis 2013 22:15 #112679
Odpověď od Petr
Začátečník
Nakonec jsem rozvržení udělal trochu jinak, bez multicheckboxů. Původně jsem tedy chtěl: Vytvořit nové pole, typ Check Box (Multiple). Zadal jsem tam hodnoty, jména a vše potřebné nastavil ... V inzerci (v zadávacím formuláři) se však objevil pouze titulek toho pole, ale vlastní "čtverečky" na zaškrtnutí už ne. Když jsem v nastavení zmíněného pole změnil typ na Drop Down, tak se vše zobrazilo. Zkrátka typ pole Check Box (Multiple) se nezobrazuje ... Snad je to již pochopitelnější. Asi už je to jedno, ale kde byla chyba, netuším ....