Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Community Builder registracia uzivatela.

11. lis 2013 22:55 #112539
Community Builder registracia uzivatela. od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Prave som zistil, ze sa mi medzi registrovanymi nachadzaju aj profily, ktore som neskontroloval a nepotvrdil. Dokonca bez toho, aby tam boli vyplnene vsetky povinne udaje. Doteraz som kazdy jeden ucet schvaloval. Uz 2x sa mi ale stalo, ze tam bol ucet, ktory nepresiel mojou kontrolou. Prvykrat som si myslel, ze som sa asi zmylil, ale teraz som si isty. Skusal som to zistovat a jednym zo znakov je, ze registracia je zaznamenana neskor ako posledne prihlasenie. Skusal som kombinovat v registracnom formulary, ale mna to nepustilo. Mam tam plugin CB Conditional, ktora mi rozdeluje formular bud na Uplnu alebo Zakladnu registraciu. Niekto poradi? www.slovak.ch

11. pro 2013 08:10 #113206
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Tema stale aktualna. Skusam teraz vypinat pluginy, ktore som v tom case, ked sa to zacalo objavoval instaloval. Keby ste vsak mali dalsie napady, rad si ich precitam.

31. pro 2013 11:37 #113513
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Zatial to teda vyzera na plugin CB Facebook Connect. Od kedy som ho vypol, tak sa bez mojej autorizacie neprihlasil ani jeden uzivatel.