Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nefunguje kontaktny formular
11. lis 2013 12:04 #112508
Riesil som vzhlad Kontaktu, ale pri tom sa mi podarilo znefunkcnit Kontaktny formular. Aj ked vyplnim povinne polia, tak mi vypisuje hlasku Joomla, ze su povinne a ze ich treba vyplnit. Zmenil som len vzhlad, takze neviem preco sa stala tato chyba. Neviete mi prosim poradit? Ktore subory mam prepisat, aby som vsetko dal do povodneho stavu?
www.slovak.ch/kontakt.html
11. lis 2013 13:08 #112510
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Když jste měnil vzhled, tak jste udělal někde chybu. Kde, to snad víte vy sám co jste upravoval a pokud to porovnáte se zálohovaným souborem před úpravami, budete se i lépe orientovat.
Zkuste si vzpoměnout co jste kde dělal. Najspíše v souboru templates/vase-sablona/html/com_contact/contact/default_form.php a nebo v horším případě (tak se to nemá) v components/com_contact/views/contact/tmpl/default_form.php
Zkuste si vzpoměnout co jste kde dělal. Najspíše v souboru templates/vase-sablona/html/com_contact/contact/default_form.php a nebo v horším případě (tak se to nemá) v components/com_contact/views/contact/tmpl/default_form.php
11. lis 2013 13:44 #112512
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Ano. Upravoval som v "sablona/html/com_contact/contact/default_form.php". Potom som to nahral zo zalohy naspat, ale s touto chybnou hlaskou. Skusal som to prepisat aj original suborom z "template", ale tam bol este dalsi problem, ktory som riesil pred tym, takze som to este musel zase urpavovat. Teraz som na mrtvom bode.
11. lis 2013 14:03 #112513
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Tak som si spomenul, ze som to uz riesil a riesenie som nenasiel pri pouziti Kontakt tejto sablony, takze som vymazal z tejto sablony cely folder Contact a zacalo mi zobrazovat iny, ale problem teraz je, ze aky. Ktory Kontakt mi teraz miesto toho sablonoveho zobrazuje? Ktore subory mam upravovat, ked chcem trochu zmenit zobrazovanie? Dakujem.
11. lis 2013 14:11 #112514
Odpověď od Bong
Moderátor
Zobrazuje se vám components/com_contact/views/contact/tmpl/default_form.php, ten ale neupravujte. Zkopírujte si jej do sablona/html/com_contact/contact/default_form.php a upravujte tu kopii...
Poděkovali: Goroslavomir