Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zobrazení modulu uvnitř článku
10. lis 2013 14:48 #112489
Dobrý den všem,
umíte prosím někdo poradit, ja by se dal jednoduše zobrazit modu uvnitř článku. Možná že to dělám moc složitě ale rád bych napsal nějaký text, pak bych tam rád zobrazil galerii pár obrázků pro kterou mám hezký modul a pak pod galerii zase nějaký text.
Snažil jsem se hledat na netu ale nějak jsem neuspěl.
Moc děkuji
umíte prosím někdo poradit, ja by se dal jednoduše zobrazit modu uvnitř článku. Možná že to dělám moc složitě ale rád bych napsal nějaký text, pak bych tam rád zobrazil galerii pár obrázků pro kterou mám hezký modul a pak pod galerii zase nějaký text.
Snažil jsem se hledat na netu ale nějak jsem neuspěl.
Moc děkuji
10. lis 2013 15:15 - 10. lis 2013 15:16 #112490
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To všechno už v Joomle máte. Modul s galerií si zobrazte přímo v článku pomocí pluginu Content - Nahrávání modulů
Plugin umožňuje do obsahu nahrát pozici modulu, Syntaxe: {loadposition user1} - 'loadposition' je pokyn pro plugin, 'user1' je pozice modulu nebo název modulu, syntaxe: {loadmodule mod_login}, která bude do článku nahrána...
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...te=all&childforums=1
www.google.cz/search?q=loadmodule+in+article
Plugin umožňuje do obsahu nahrát pozici modulu, Syntaxe: {loadposition user1} - 'loadposition' je pokyn pro plugin, 'user1' je pozice modulu nebo název modulu, syntaxe: {loadmodule mod_login}, která bude do článku nahrána...
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...te=all&childforums=1
www.google.cz/search?q=loadmodule+in+article
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
10. lis 2013 16:54 #112491
Odpověď od Karel
Nováček
Vy jste přímo génius !!! Moc moc moc děkuji. Ušetřil jste mi mnoho hodin bádání.
Ještě jednou vřelé díky
Ještě jednou vřelé díky