Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Plugins captcha seznam
10. lis 2013 12:07 #112486
Prosím potřebuji poradit.
Mám vlastní formulář vytvořený komponentou JoomlaXi Forms a nevím jak udělat aby se v něm zobrazila captcha seznam.
Díky za radu Ruda
Mám vlastní formulář vytvořený komponentou JoomlaXi Forms a nevím jak udělat aby se v něm zobrazila captcha seznam.
Díky za radu Ruda
10. lis 2013 22:17 #112501
Odpověď od Cony
Moderátor
JoomlaXI forms neznám, ale pokud podporují standardní události Joomly pro Captchu, můžete použít
tento plugin
.
11. lis 2013 09:18 #112504
Odpověď od Ruda
Uživatel
Ano plugin n3tseznamcaptcha mám nainstalovaný ale nezobrazuje se v mém formuláři nevím jak tento plugin volat z formuláře.
11. lis 2013 10:34 #112505
Odpověď od Cony
Moderátor
To hodně záleží na tom, jak ty formuláře jsou dělané. Potřebujete na nějakém místě zavolat vykreslení Captchy a na jiném kontrolu zadaného kódu.
Pro standardní komponenty je docela srozumitelný popis např. zde , jak jsem ale psal, nevím jak fungují ty JoomlaXI forms, možná by bylo nejjednodušší vznést dotaz přímo na ně, zda podporují Joomla pluginy Captcha.
Pro standardní komponenty je docela srozumitelný popis např. zde , jak jsem ale psal, nevím jak fungují ty JoomlaXI forms, možná by bylo nejjednodušší vznést dotaz přímo na ně, zda podporují Joomla pluginy Captcha.
Poděkovali: Ruda