Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zobrazovanie jcommnets
09. lis 2013 17:40 #112470
Dobrý večer,
potreboval by som poradiť so zobrazovaním komentárov jcommenst. Fungujú dobre, ale okno kde sa zobrazujú by som potreboval rozšíriť, aby to bolo širšie. Mám to na stránke www.samorincan.sk , naľavej strane od článkov druhé od spodu. Rád by som priložil aj obrázok ale nejde mi to ( po kliknutí na pridať soubor sa nič nestane).
Hľadal som v nastavení jcomments, a aj kamarát ktorý vie robiť v joomla to nevie. Vie mi s tým niekto pomôcť? Prípadne mu pošlem obrázok ako si to predstavujem.
Ďakujem
potreboval by som poradiť so zobrazovaním komentárov jcommenst. Fungujú dobre, ale okno kde sa zobrazujú by som potreboval rozšíriť, aby to bolo širšie. Mám to na stránke www.samorincan.sk , naľavej strane od článkov druhé od spodu. Rád by som priložil aj obrázok ale nejde mi to ( po kliknutí na pridať soubor sa nič nestane).
Hľadal som v nastavení jcomments, a aj kamarát ktorý vie robiť v joomla to nevie. Vie mi s tým niekto pomôcť? Prípadne mu pošlem obrázok ako si to predstavujem.
Ďakujem
09. lis 2013 18:01 #112471
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To nejsou přímo komentáře. Je to modul posledních - nejnovějších komentářů.
Vzhled je tedy dán nastavením onoho konkrétního modulu a vaší použitou šablonou.
Vzhled je tedy dán nastavením onoho konkrétního modulu a vaší použitou šablonou.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
09. lis 2013 18:39 #112472
Odpověď od Peter
Začátečník
To ano , v module sa dá nastaviť dĺžka zobrazovaaného komentára, ale to mi komentár neroztiahne do šírky ale do výšky. Nadpis článku z ktorého ten komentár pochádza je širší, ale samotný komentár zostáva o niečo užší. Nastavením stĺpca šablóny to asi nebude lebo všetko ostatné mi rozťahuje na celú šírku. Aj nadpis POSLEDNE KOMENTARE je taký široký ako má byť.