Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zviditelnění obsahu po zadání emailu.
08. lis 2013 09:00 #112439
Zdravím.
Mám asi netradiční zadání. Potřebuji aby stránka byla přístupná až po zadání emailu (s ověřením zda to je email).
Konkrétně takto:
uživatel v menu klikne na odkaz např. Kalkulačka a buď
- se mu zobrazí popup (nebo něco na ten způsob) okno kam zadá email a pak ho to přesměruje na stránku
- nebo druhá možnost, že se mu zobrazí úvodní text kalkulačky s inputem pro vložení emailu - a po zadání se zobrazí i samotná kalkulačka.
Napadá vás nějaký řešení?
Díky moc!
Mám asi netradiční zadání. Potřebuji aby stránka byla přístupná až po zadání emailu (s ověřením zda to je email).
Konkrétně takto:
uživatel v menu klikne na odkaz např. Kalkulačka a buď
- se mu zobrazí popup (nebo něco na ten způsob) okno kam zadá email a pak ho to přesměruje na stránku
- nebo druhá možnost, že se mu zobrazí úvodní text kalkulačky s inputem pro vložení emailu - a po zadání se zobrazí i samotná kalkulačka.
Napadá vás nějaký řešení?
Díky moc!
08. lis 2013 10:53 #112445
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Nějak nechápu smysl tohoto požadavku. Zadávání mailu má podle mě smysl pouze v té chvíli, pokud se bude někam zapisovat. A kontrolu mailové adresy si představujete jak? Podle mě je jedinou zaručenou metodou ověření mailu odeslání mailové zprávy s nějakým aktivačním odkazem. V tomto mailu by mohl být i odkaz na vaší kalkulačku.
08. lis 2013 11:16 - 08. lis 2013 11:17 #112447
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
aneb to samé, co psal houbak:
ověření, zda to je e-mail - není jednoznačné zadání:
- buď stačí, že to "vypadá jako e-mail" (bez ověření) - třeba nesmyslnytext@naneexistujicidomene.cz
- nebo "potřebujete" funkční e-mail (mj pro další účely využití e-mailu, nedejbože pro zaslání "obchodních sdělení", potřebujete souhlas a (imho) registraci u ÚOOÚ ČR)
ověření, zda to je e-mail - není jednoznačné zadání:
- buď stačí, že to "vypadá jako e-mail" (bez ověření) - třeba nesmyslnytext@naneexistujicidomene.cz
- nebo "potřebujete" funkční e-mail (mj pro další účely využití e-mailu, nedejbože pro zaslání "obchodních sdělení", potřebujete souhlas a (imho) registraci u ÚOOÚ ČR)
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
08. lis 2013 11:42 #112448
Odpověď od Lukáš
Začátečník
Děkuji za odpovědi - ověření stačí jen že se to chová jako email...
nesmyslnytext@naneexistujicidomene.cz
nesmyslnytext@naneexistujicidomene.cz
08. lis 2013 15:01 #112452
Odpověď od Lukáš
Začátečník
Klient chce takto sbírat emaily (myslím si o tom svoje.)...To že se tam může vložit jakýkoliv, tak to už neřeší...