Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Bazar - adsmanager
17. říj 2013 23:44 #111890
Dobry den,
delam webove stranky bazaru a dlouho jsem premyslel, jaky redakcni system pro to pouzit. Nakonec jsem se rozhodnul pro vyzkouseni Joomla. Nemam s timto RS zkusenosti, tak je pro mne implementace celkem slozita....
Na strankach bych chtel mit jednoduchou inzerci, kde si budu moct inzertovat v kategorii auta. Rozhodl jsem se pro pouziti modulu Adsmanager (kdyby nekdo vedel o nejake lepsi alternative, budu moc rad za typy). Instalace probehla bez problemu, cestina taky v pohode, ale ted nevi, jak tam muzu pridavat jednotlive inzeraty, Je nekde na internetu nejaky jednoduchy manual, nebo muzete mi s tim pomoct? Chtel bych, aby tam mohl pridavat inzeraty jenom jeden uzivatel (vlastnik bazaru) a jeste by mne zajimalo, jestli je mozne, filtrovat polozky podle nejakych parametru? Napriklad Podle druhu paliva, roku vyroby auta, barva atd?
Predem dekuji za odpovedi a rady
Pavel Cicha
delam webove stranky bazaru a dlouho jsem premyslel, jaky redakcni system pro to pouzit. Nakonec jsem se rozhodnul pro vyzkouseni Joomla. Nemam s timto RS zkusenosti, tak je pro mne implementace celkem slozita....
Na strankach bych chtel mit jednoduchou inzerci, kde si budu moct inzertovat v kategorii auta. Rozhodl jsem se pro pouziti modulu Adsmanager (kdyby nekdo vedel o nejake lepsi alternative, budu moc rad za typy). Instalace probehla bez problemu, cestina taky v pohode, ale ted nevi, jak tam muzu pridavat jednotlive inzeraty, Je nekde na internetu nejaky jednoduchy manual, nebo muzete mi s tim pomoct? Chtel bych, aby tam mohl pridavat inzeraty jenom jeden uzivatel (vlastnik bazaru) a jeste by mne zajimalo, jestli je mozne, filtrovat polozky podle nejakych parametru? Napriklad Podle druhu paliva, roku vyroby auta, barva atd?
Predem dekuji za odpovedi a rady
Pavel Cicha
18. říj 2013 01:44 #111892
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Inzertní komponenty jsou povětšinou pro vkládání inzerátů uživateli. Pokud tedy ve vašem případě nemáte možnost vkládat inzeráty v administraci, musíte toto dělat z uživatelské části.
Jenže vy chcete prodávat auta. Použijte tedy komponenty k tomu určené. S inzertní komponentou moc parády nenaděláte:
extensions.joomla.org/extensions/vertical-markets/vehicles
Jenže vy chcete prodávat auta. Použijte tedy komponenty k tomu určené. S inzertní komponentou moc parády nenaděláte:
extensions.joomla.org/extensions/vertical-markets/vehicles
18. říj 2013 11:32 #111898
Odpověď od polbulva
Začátečník
No, tak to je velka parada tak to testnu, jen kdyby to bylo jeste prelozene do cestiny....
18. říj 2013 12:45 #111906
Odpověď od Bong
Moderátor
Ani to nemusí být problém, pokud jste ochoten pustit nějakou tu kačku