Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Bazar - adsmanager

17. říj 2013 23:44 #111890
Bazar - adsmanager od polbulva
Začátečník
Dobry den,
delam webove stranky bazaru a dlouho jsem premyslel, jaky redakcni system pro to pouzit. Nakonec jsem se rozhodnul pro vyzkouseni Joomla. Nemam s timto RS zkusenosti, tak je pro mne implementace celkem slozita....
Na strankach bych chtel mit jednoduchou inzerci, kde si budu moct inzertovat v kategorii auta. Rozhodl jsem se pro pouziti modulu Adsmanager (kdyby nekdo vedel o nejake lepsi alternative, budu moc rad za typy). Instalace probehla bez problemu, cestina taky v pohode, ale ted nevi, jak tam muzu pridavat jednotlive inzeraty, Je nekde na internetu nejaky jednoduchy manual, nebo muzete mi s tim pomoct? Chtel bych, aby tam mohl pridavat inzeraty jenom jeden uzivatel (vlastnik bazaru) a jeste by mne zajimalo, jestli je mozne, filtrovat polozky podle nejakych parametru? Napriklad Podle druhu paliva, roku vyroby auta, barva atd?

Predem dekuji za odpovedi a rady

Pavel Cicha

18. říj 2013 01:44 #111892
Odpověď od Bong
Moderátor
Inzertní komponenty jsou povětšinou pro vkládání inzerátů uživateli. Pokud tedy ve vašem případě nemáte možnost vkládat inzeráty v administraci, musíte toto dělat z uživatelské části.

Jenže vy chcete prodávat auta. Použijte tedy komponenty k tomu určené. S inzertní komponentou moc parády nenaděláte:

extensions.joomla.org/extensions/vertical-markets/vehicles

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

18. říj 2013 11:32 #111898
Odpověď od polbulva
Začátečník
No, tak to je velka parada :D tak to testnu, jen kdyby to bylo jeste prelozene do cestiny....

18. říj 2013 12:45 #111906
Odpověď od Bong
Moderátor
Ani to nemusí být problém, pokud jste ochoten pustit nějakou tu kačku :)

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.