Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Neustále mi roste MySQL databáze
15. říj 2013 17:26 #111808
Dobrý den,
mám stránky které jsou o motorkách. a neustále mi tam roste MySQL databáze. Není má 200mb. Nevíte proč tomu tak je? Mám nyní nastavený limit na 200mb (víc zatím na webu nejde) a web díky limitu neběží. Je možné nějak databázi pročistit?
Díky za radu
Jakub
mám stránky které jsou o motorkách. a neustále mi tam roste MySQL databáze. Není má 200mb. Nevíte proč tomu tak je? Mám nyní nastavený limit na 200mb (víc zatím na webu nejde) a web díky limitu neběží. Je možné nějak databázi pročistit?
Díky za radu
Jakub
15. říj 2013 17:28 #111809
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Dobrý den,
co používáte za rozšíření v prezentaci?
co používáte za rozšíření v prezentaci?
15. říj 2013 17:30 - 15. říj 2013 17:30 #111810
Odpověď od jakub.cr
Začátečník
Momentálně se nedokáži podívat do administrace. Od té doby co jsem web spustil jsem se o to "nezajímal" až do ted. Během večera snad web poběží, tak pošlu screen co tam vše je.
*re
jinak co by to mohlo dělat? Nějaké rozšíření?
*re
jinak co by to mohlo dělat? Nějaké rozšíření?
15. říj 2013 17:50 #111812
Odpověď od jakub.cr
Začátečník
ok děkuji, až web poběží, podívám se na to. Je nějaké možnost jak databázi pročistit? Jsem opravdu laik, pokud jí pročistím/promažu co se tím změní? Nebude to mít katastrofální následky?
Děkuji
Děkuji
15. říj 2013 18:24 #111813
Odpověď od Cony
Moderátor
Používáte komponentu Chytré hledání? Pokud ano, mohla by to být příčina. Podívejte se v databázi na tabulky #_finder_links_terms. Ty když pročistíte (nemazat jen odstranit záznamy), tak nic nezkazíte. Pokud promažete něco co nemáte, tak samozřejmě můžete ztratit nějaké své články apod, případně stránky kompletně znefunkčnit.