Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Anketa
15. říj 2013 06:57 #111795
Zdravím,
potřebuji pomoct, hledal jsem nějakou jednoduchou anketu na své stránky, kde by šlo vytvářet otázky nebo psát co se mi líbí a nelíbí a potom nějaké vyhodnocení. Našel jsem nějaké možnosti anket, ale bohužel jsou všechny placené a stojí příliš pro moje použití 70 dolarů se mi za to dávat nechce. Prosím o rady a zkušenosti pokud jste se někdo s tímto problémem setkal.
Děkuji.
potřebuji pomoct, hledal jsem nějakou jednoduchou anketu na své stránky, kde by šlo vytvářet otázky nebo psát co se mi líbí a nelíbí a potom nějaké vyhodnocení. Našel jsem nějaké možnosti anket, ale bohužel jsou všechny placené a stojí příliš pro moje použití 70 dolarů se mi za to dávat nechce. Prosím o rady a zkušenosti pokud jste se někdo s tímto problémem setkal.
Děkuji.
15. říj 2013 11:26 #111799
Odpověď od Baletka
Návštěvník
Ano s placením. Tento odkaz který jste mi poslal jsem již našel spíše jsem myslel jestli někdo nemá konkrétní zkušenosti z anketními komponentami nebo anketami v joomle obecně. Měl jsem namysli konkrétní příklady.
15. říj 2013 11:46 #111800
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Všechny komponenty pro ankety pracují stejným, nebo podobným způsobem. Tedy ankety v komponetě zobrazované pomocí modulů. Co by podle vašich požadavků tedy ještě měly umět navíc?
Na uvedených stránkách najdete odkazy na dema anket (konkrétní příklady). Pro vaši potřebu vybírejte ty, které se vám líbí a mají podporu v českém překladu.
Na uvedených stránkách najdete odkazy na dema anket (konkrétní příklady). Pro vaši potřebu vybírejte ty, které se vám líbí a mají podporu v českém překladu.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.