Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problém s odesíláním emailových notifikací
13. říj 2013 23:26 #111770
Ahoj, mám problém s odesíláním emailových notifikací na mém webu postaveném na J2.5.
Myslím si, že to bude něco s nastavením smtp serveru v globálním nastavení joomly. I když jsem přesvědčen, že jsem údaje pro smt vyplnil správně, tak se mi stejně maily neodesílají. nemohu ale najít žádný log nebo něco jiného, kde bych se přesvědčil, jestli odcházejí a kde je případně chyba.
Můžete mi poradit, kde hledat?
Myslím si, že to bude něco s nastavením smtp serveru v globálním nastavení joomly. I když jsem přesvědčen, že jsem údaje pro smt vyplnil správně, tak se mi stejně maily neodesílají. nemohu ale najít žádný log nebo něco jiného, kde bych se přesvědčil, jestli odcházejí a kde je případně chyba.
Můžete mi poradit, kde hledat?
13. říj 2013 23:47 #111772
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Hledat můžete kdekoli, na konkrétnější radu jste dal málo informací. Dejte sem alespoň screen nastavení emailu v Globálním nastavení.
Pro začátek:
PHP mail funguje?
Při nastavení SMTP neodejde žádný email, nebo jen některé?
Pro začátek:
PHP mail funguje?
Při nastavení SMTP neodejde žádný email, nebo jen některé?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
14. říj 2013 23:03 #111789
Odpověď od Lord Edmund
Začátečník
Neodcházejí žádné maily. Když se joomla pokusí odeslat mail a nepodaří se ji to, uloží do nějakého logu chybu? Pokud ano, do jakého logu?
14. říj 2013 23:58 #111792
Odpověď od Cony
Moderátor
Joomla o tom nemusí vůbec vědět, zkuste jinou metodu odesílání jak psal Bong.