Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

problém s komponentou "banners"

08. říj 2013 18:00 #111650
problém s komponentou "banners" od darek mousa
Návštěvník
dobrý den, začaly se na mě hrnout inzerenti, kteří chtějí vložit na stránkjy banner a tak jsem po letech namísto jednoduchého vkládání banneru pomocí modulu chtěl použít defaultně nainstalovanou komponentu. bohužel nefunguje korektně, při nastavení se zobrazuje pouze prázdná stránka.

není podobně se systém chová i s variantou extensions.joomla.org/extensions/ads-a-a...nner-management/6951

tedy se ptám, jestli má někdo podobnou zkušenost a jestli eventuelně ví jak trenhle problém vyřešit.
díky

08. říj 2013 19:03 #111652
Odpověď od Bong
Moderátor
Trochu nerozumím co vám nechodí. Bannery v Joomle je komponenta pro správu bannerů, kategorií a klientů. Zobrazení bannerů je možné pomocí modulu banneru umístěného na stránce.

Kde se vám tedy zobrazí ta bílá stránka?

a. - v administraci (hledal bych nejprve příčinu v poškozených souborech Joomly, atp.)
b. - na frontend stránce s modulem banneru (hledal bych heslo "bílá stránka", závadu v obsahu modulu, šabloně, atd - mrkněte FIREBUGem, ladění chyb atd.)

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

08. říj 2013 20:30 #111655
Odpověď od darek mousa
Návštěvník
ano, omlouvám se, nechodí to v administraci. zobrazuje se prázdná -- bílá stránka.
tady jsem hledal bannery/banery etc.
s laděním to zkusím, ale nevyhodí to samo žádnou chybu, takže je to celkem ke zdi)
no, někdy je potřeba přeinstalovat všechno, systém je potom svižnější.

08. říj 2013 20:37 #111656
Odpověď od darek mousa
Návštěvník
chápu to dobře, že firebug umí jenom front?