Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Aktivace nového uživatelského účtu - nefunkční
08. říj 2013 14:16 #111644
Ahoj. Mám Joomla! 2.5.7. Udělal jsem si možnost registrace uživatelů. Chci však, aby po registraci nejdříve uživateli přišel potvrzovací email s odkazem, což Joomla umožňuje.
V nastavení mám u "Aktivace nového uživatelského účtu" zvoleno "Vlastní". Po registraci přijde email "Údaje pro účet ..." a následně "Děkujeme za registraci", ale ani v jednom není odkaz pro aktivaci nového uživatelského účtu.
Hledal jsem všude možně, ale nikde žádná rada. Poradíte mi zde někdo prosím, kde může být chyba?
Díky.
V nastavení mám u "Aktivace nového uživatelského účtu" zvoleno "Vlastní". Po registraci přijde email "Údaje pro účet ..." a následně "Děkujeme za registraci", ale ani v jednom není odkaz pro aktivaci nového uživatelského účtu.
Hledal jsem všude možně, ale nikde žádná rada. Poradíte mi zde někdo prosím, kde může být chyba?
Díky.
08. říj 2013 14:40 #111645
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Podívejte se jestli se vám po změně provedl zápis do databáze. V tabulce #_extensions najděte com_users a v jeho parametrech má v tomto případě být "useractivation":"1".
Následně můžete hledat příčinu.
Následně můžete hledat příčinu.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Donfifa
09. říj 2013 12:50 #111675
Odpověď od Donfifa
Uživatel
Díky za radu. Problém byl ve mě. Mám propojený RSForm! Pro s registrací Joomla a zapomněl jsem povolit aktivaci i tam. Takže vyřešeno.