Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Rozšíření produktu o další položky ve Virtuemartu
03. říj 2013 17:49 #111547
Dobrý den všem,
prosím o pomoc jak řešit následující. Potřeboval bych ve Virtuemartu 2 v detailu produktu přidat nějaký modul, který by mi umožnil krom vložení produktu do košíku vybrat ještě doporučený výrobek k právě zobrazovanému detailu produktu.
Například když chci prodávat kytku, tak v detailu si k ní můžu ještě vybrat třeba květináč, vázu, čokoládu atd. Pro názornost se prosím podívejte na tento odkaz:
www.serenataflowers.com/product.asp?prod...e_Page&position=pos4
Step 2 Add some special extras
Moc všem předem děkuji za radu. Za případné řešení jsem ochoten i zaplatit
prosím o pomoc jak řešit následující. Potřeboval bych ve Virtuemartu 2 v detailu produktu přidat nějaký modul, který by mi umožnil krom vložení produktu do košíku vybrat ještě doporučený výrobek k právě zobrazovanému detailu produktu.
Například když chci prodávat kytku, tak v detailu si k ní můžu ještě vybrat třeba květináč, vázu, čokoládu atd. Pro názornost se prosím podívejte na tento odkaz:
www.serenataflowers.com/product.asp?prod...e_Page&position=pos4
Step 2 Add some special extras
Moc všem předem děkuji za radu. Za případné řešení jsem ochoten i zaplatit
03. říj 2013 17:57 #111548
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
V administraci kdyz editujete produkt, kouknul jste na posledni zalozku Vlastni pole? A tam kolonka Souvisejici produkt?
03. říj 2013 17:58 #111549
Odpověď od Karel
Nováček
ano tam jsem se díval ale to se mi nějak nepovedlo rozchodit
03. říj 2013 18:07 #111550
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Trosku vice ze by jste k tomu rekl? To z vas clovek musi tahat jak z chlupate deky....Kdyz jste si tam zvolil souvisejici produkt, tak jste ho v detailu pak nevidel? Link na web poprosim.
03. říj 2013 18:13 #111551
Odpověď od Karel
Nováček
jejda :huh: moc se omlouvám. Jinak už to tam vidím ale to není přesně to co bych rád viděl.
Link - bluemagicflowers.com/index.php/component...sias-detail?Itemid=0
Mě by se to právě líbilo jako je to v www.serenataflowers.com/product.asp?prod...ge&position=pos4
Tam to mají dané do pravé strany a je to dělaný zřejmě nějakým slideshow s možností zaškrtávat
Link - bluemagicflowers.com/index.php/component...sias-detail?Itemid=0
Mě by se to právě líbilo jako je to v www.serenataflowers.com/product.asp?prod...ge&position=pos4
Tam to mají dané do pravé strany a je to dělaný zřejmě nějakým slideshow s možností zaškrtávat
03. říj 2013 18:56 #111552
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Tak je mozno si to upravit jak potrebujete v php u product details, klidne to tak muzete mit vpravo. Ale takovy modul jako je na uvedene strance jsem jeste pro VM nevidel. Jedine si to nechat napsat na miru.