Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

export uživatelov z VM1 do VM2

28. zář 2013 13:02 - 28. zář 2013 13:02 #111369
export uživatelov z VM1 do VM2 od brans
Uživatel
Ahojte!
Potrebujem surne poradit ako by som dostal uzivatelov S KOMPLETNOU ADRESOU...zo starej VM1 do Virtuemart2. Uz som ich tam dostal ale bez adries, je tam iba klasicky uzivatel meno ako v joomla. Takze ked sa prihlasia tak musia znova vyplnit svoje adresy. Ako to importovat aby tam boly vsetky polia ako v starej VM1. Skusal som uz vsetko ale stale tam dostanem len mena bez podrobnosti. dakujem

28. zář 2013 18:52 #111370
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Nepisete jakym zpusobem jste to prevadel.
1, Udelejte si zalohy jak stareho tak noveho webu nebo jen DB
2. Vymazat tyto tabulky z nove DB
vasprefix_users
vasprefix_user-notes
vasprefix_user_profiles
vasprefix_usergroup_map
vasprefix_virtuemart_orders
vasprefix_virtuemart_order_histories
vasprefix_virtuemart_order_items
vasprefix_virtuemart_order_userinfos

3. Ze stare DB exportovat vyse zminene tabulky (ty tam jsou ve tvaru vasprefix_vm_atd) .
4. Naimportujte je do nove DB
Tyto tabulky jsou stejne pro obe verze, takze nedojde k chybe.

Pokud s tim budete mit problem, pisnete mi do PM a ja vam to prevedu.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

29. zář 2013 10:37 - 29. zář 2013 10:41 #111377
Odpověď od brans
Uživatel
Neviem ale tie tabulky ktore pisete tam nie su. Su len v novej Joomla! 2 a s Virtuemart2...momentalne mam VirtueMart 1.1.9 na Joomla! 1.5.15. Skusal som to cez migracný skript, ktory je uz v novom Virtuemart...presiel tovar bez custom fields....aj uzivatelia presli ale bez podrobnosti vo Virtumart..
Skusal som jupgrade takze tabulky som si potom preniesol do novej DB ale zase SA NEZOBRAZUJU PODROBNOSTI...MENA TAM SU. Chyba pri zobrazeni zakaznikov je tato:
Code:
vmError: exeSortSearchListQuery Table 'kall01.jos_virtuemart_orders' doesn't exist SQL=SELECT o.*, CONCAT_WS(' ',u.first_name,u.middle_name,u.last_name) AS order_name ,pm.payment_name AS payment_method FROM jos_virtuemart_orders as o LEFT JOIN jos_virtuemart_order_userinfos as u ON u.virtuemart_order_id = o.virtuemart_order_id AND u.address_type="BT" LEFT JOIN jos_virtuemart_paymentmethods_sk_sk as pm ON o.virtuemart_paymentmethod_id = pm.virtuemart_paymentmethod_id WHERE u.virtuemart_user_id = 691 AND o.virtuemart_vendor_id = "1" order by o.modified_on DESC

29. zář 2013 12:23 #111380
Odpověď od brans
Uživatel
Takze som premenoval tabulky dalsie hlasenie:

vmError: exeSortSearchListQuery Unknown column 'u.virtuemart_user_id' in 'where clause' SQL=SELECT o.*, CONCAT_WS(' ',u.first_name,u.middle_name,u.last_name) AS order_name ,pm.payment_name AS payment_method FROM jos_virtuemart_orders as o LEFT JOIN jos_virtuemart_order_userinfos as u ON u.virtuemart_order_id = o.virtuemart_order_id AND u.address_type="BT" LEFT JOIN jos_virtuemart_paymentmethods_sk_sk as pm ON o.virtuemart_paymentmethod_id = pm.virtuemart_paymentmethod_id WHERE u.virtuemart_user_id = 690 AND o.virtuemart_vendor_id = "1" order by o.modified_on DESC