Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Administrace joomla 2.5
28. zář 2013 08:58 #111365
Dobrý den,
provedl jsem instalaci nové šablony, provedl jsem Install Sample data. Nyní mám administraci Joomla na navigační liště Stránky , Uživatelé, Nabídky, Obsah, Komponenty atd...bez všech ikon.Pouze text.Když nainstaluji novou komponentu taktéž bez ikon vedle textu..
Děkuji za radu jak opravit
FT
provedl jsem instalaci nové šablony, provedl jsem Install Sample data. Nyní mám administraci Joomla na navigační liště Stránky , Uživatelé, Nabídky, Obsah, Komponenty atd...bez všech ikon.Pouze text.Když nainstaluji novou komponentu taktéž bez ikon vedle textu..
Děkuji za radu jak opravit
FT
28. zář 2013 09:43 #111366
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Buďte trochu sdílnější. Co je to za šablonu? Za instalační balíček? Kde jste k ní přišel? Jak jste instaloval? dodržel jste postupy pro instalaci v dokumentaci?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
28. zář 2013 10:02 #111367
Odpověď od Frantisek
Začátečník
Jde o šablonu koupenou zde jako ulimited
www.joomlashine.com/joomla-templates/jsn...emplate-details.html
postupoval jsem podle návodu takto:
Step 1. Setup sample data
The best way to understand the template is to setup sample data on your website to make it look the same as template demo website. There are 2 options:
Install Sample Data
Install everything directly on this website. All current data will be lost.
Download QuickStart package
Download the packpage and process it as standard Joomla website package you downloaded from joomla.org
Tuto šablonu mám nainstalovanou z minula na jiném portálu z minula a vše je OK.
www.joomlashine.com/joomla-templates/jsn...emplate-details.html
postupoval jsem podle návodu takto:
Step 1. Setup sample data
The best way to understand the template is to setup sample data on your website to make it look the same as template demo website. There are 2 options:
Install Sample Data
Install everything directly on this website. All current data will be lost.
Download QuickStart package
Download the packpage and process it as standard Joomla website package you downloaded from joomla.org
Tuto šablonu mám nainstalovanou z minula na jiném portálu z minula a vše je OK.