Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Přesměrování uživatele na určitou komponentu...

26. zář 2013 16:59 #111350
Ahoj.
Chtěl bych poprosit o radu případně nasměrování. Jde o to že bych potřeboval aby byl uživatel který se přihlásí do administrátorské části hned po přihlášení automaticky přesměrován na určitou konkrétní komponentu. Abych to vysvětlil - mám pár lidiček kteří pracují s doplňováním a úpravou zboží ve virtuemartu2. Tihle lidičky se hlásí do administrátorské části (páč sem nepřišel na to jak dostat ovládací panel virtuemartu2 do nabídky tak aby byl přístupen při přihlášení z frontendu, tedy webu) už sem vyřešil to aby se jim zobrazilo - no v podstatě nic než nabídka Komponenty. Potud je to v pohodě. Ale já bych je chtěl - samozřejmě pokud to jde - natvrdo po přihlášení hned přehodit na ovládací panel virtuemartu2.

Děkuji za jakoukoliv radu, postrčení nebo nápovědu :)

28. zář 2013 19:13 #111373
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel

chemik582 napsal: Tihle lidičky se hlásí do administrátorské části (páč sem nepřišel na to jak dostat ovládací panel virtuemartu2 do nabídky tak aby byl přístupen při přihlášení z frontendu, tedy webu)

Standardne nema VM2 moznost administrace VM z forntendu, je treba doplnek. Tenhle by byl to co potrebujete .

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

30. zář 2013 07:26 #111384
Odpověď od Michal Zbořil
Začátečník
No, v každém případě zajímavé nasměrování - díky, koukal jsem na to a nějak se v tom demu ztrácím.
Přeci jen bych byl radši kdyby existoval způsob nějakého přesměrování. A pokud tedy není tak je to sice smůla ale občas holt člověk nemůže mít všechno ;)
Taky si nejsem jistý kolik a jestli by chtěl majitel obchodu investovat - jen se o ten web starám a zatím spíš jako charita (než mě přestane bavit ze sebe dělat ...... zadarmo).

30. zář 2013 23:04 #111402
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Možnost přesměrování po nalogování do administrace je samozřejmě možná, existuje na to v login formuláři input se názvem return, jehož hodnotou je adresa pro přesměrování zakódovaná pomocí funkce base64. Nicméně, je problém ještě před samotným přihlášením rozlišit, koho přesměrovat a koho ne.