Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Facebook developers
20. zář 2013 09:41 - 20. zář 2013 09:44 #111252
Dobrý den,
na naše stránky jsem přidal like, box od služby facebook developers, ovšem zobrazují se jinak v mozila a jinak google chrome. Nevíte čím to může být? Děkuji.
na naše stránky jsem přidal like, box od služby facebook developers, ovšem zobrazují se jinak v mozila a jinak google chrome. Nevíte čím to může být? Děkuji.
20. zář 2013 13:47 #111259
Odpověď od lllll
Nováček
Tak teď mi pro změnu, nezobrazuje všechny,co dali like
20. zář 2013 17:27 #111266
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkusím vám navrhnout něco jiného. Vyhoďte to co tam máte. Ta hnusně modrá barva FB je ve vaší šabloně stejně jako pěst na oko.
Použijte nějaké rozšíření, například Ultimate Facebook Likebox Slider Module . Podobné moduly neruší a přesto je nikdo nepřehlédne, mívají i možnst nastavení vzhledu. Bude to bez starostí a funkční.
Použijte nějaké rozšíření, například Ultimate Facebook Likebox Slider Module . Podobné moduly neruší a přesto je nikdo nepřehlédne, mívají i možnst nastavení vzhledu. Bude to bez starostí a funkční.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: lllll
20. zář 2013 20:46 #111269
Odpověď od lllll
Nováček
Děkuji Vám, to bude lepší. dá se u toho modulu nějak odstranit text který se ukazuje pod tim modulem (v demu není)
tento text: Ultimate Social Widgets
tento text: Ultimate Social Widgets