Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

kde a jak nastavit PhocaGallery..

18. zář 2013 22:22 #111215
Hoj, potřeboval bych do textu vložit obrázek tak, aby se po kliknutí na miniaturu zobrazila originální velikost obrázku. Mám PhocaGallery a už jsem několikrát prošel veškerá možná nastavení, ale prostě nikde nevidím možnost zobrazení originální velikosti. Někde to určitě bude. Nějaké tipy, než u toho zestárnu?

19. zář 2013 08:35 - 19. zář 2013 08:36 #111222
Odpověď od Bong
Moderátor
Každá komponenta má zpravidla dostupné moduly a pluginy, které vám umožní integraci do obsahu, podívejte se na ně. A v neposlední řadě také dokumentaci, kde vše potřebné najdete, přečtěte si ji, není to dlouhé, určitě nezestárněte.

Používáte minimálně Phoca Gallery Plugin a Phoca Gallery Button Plugin?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

19. zář 2013 09:00 #111227
Odpověď od bubak
Uživatel
ano ano, oba tyto pluginy mám..

19. zář 2013 15:49 #111237
Odpověď od Bong
Moderátor
A jsou aktivní? Vkládáte obrázek jejich pomocí?

20. zář 2013 12:00 #111254
Odpověď od bubak
Uživatel
Ano, jsou aktivní. Obrázky do článku vkládám pomocí Buttonu - už jsem zkoušel různá nastavení jak při vkládání, tak i v možnostech samotného komponentu, ale obrázek se po kliknutí stále zobrazuje menší, než je originál. U normálních obrázků bych to neřešil, ale mám i nějaká schémata a ty jsou pak špatně čitelná :(

20. zář 2013 13:15 #111256
Odpověď od Bong
Moderátor

škaredník napsal: obrázek se po kliknutí stále zobrazuje menší, než je originál.(

Sice toto rozšíření nepoužívám, ale zpravidla se v komponentě nastavují a používají 3-4 velikosti rozlišení. pokud změníte rozlišení, zpravidla se již nahrané obrázky nezmění. Zkuste si tedy projít nastavení a případně nahrát nějaký nový obrázek.