Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Google nenajde moje stránky
16. zář 2013 21:07 #111148
Dobrý den,
mám placený hosting u endory a také doménu druhého řádu ( www.mojedomena.cz ), bohužel když do googlu napíši mou doménu "mojedoména", tak mi ji google nenajde. Jak je to možné? Koukal jsem na stránky vytvořené v joomle a pokud se do googlu zadá jajich doména, tak jim to najde a vím, že nemají placený SEO. Nejde mi o to, aby mé stránky byly vidět na prvních místech pokud se napíše určité heslo, postačí když se do googlu zada doména a tu to najde,Ví někdo kde je problém? Kde se co nastavuje? U všech článků mám vyplněný meta popis i klíčová slova to samé v globálním nastavení. Předem děkuji za vaše odpovědi.
mám placený hosting u endory a také doménu druhého řádu ( www.mojedomena.cz ), bohužel když do googlu napíši mou doménu "mojedoména", tak mi ji google nenajde. Jak je to možné? Koukal jsem na stránky vytvořené v joomle a pokud se do googlu zadá jajich doména, tak jim to najde a vím, že nemají placený SEO. Nejde mi o to, aby mé stránky byly vidět na prvních místech pokud se napíše určité heslo, postačí když se do googlu zada doména a tu to najde,Ví někdo kde je problém? Kde se co nastavuje? U všech článků mám vyplněný meta popis i klíčová slova to samé v globálním nastavení. Předem děkuji za vaše odpovědi.
16. zář 2013 22:25 - 17. zář 2013 08:24 #111150
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To je velice prosté. S vyhledávači je to naprosto stejné jako s námi. Ani mám jste nesdělil adresu vašich stránek. Když jste tajnůstkář, budou utajené...
Přečtěte si článek: Jak se vnutit vyhledávačům aby vás konečně vzaly na vědomí...
Přečtěte si článek: Jak se vnutit vyhledávačům aby vás konečně vzaly na vědomí...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
17. zář 2013 07:07 #111155
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Máte v souboru robots.txt cestu k Sitemap XML? Používáte Google Webmaster Tools?
17. zář 2013 09:17 #111159
Odpověď od lllll
Nováček
iDobrý den,
omlouvám se jedná se o tyto stránky . Děkuji za ten odkaz zaregistroval jsem naše webovky, uvidíme zda to pomůže. Jinak doména třetího řádu na, které jsem měl web původně umístěný, je pro vyhladávače dohladatelná a to jsem nic nikam nezadával, klasickou doménu mám zřízenou teprve 2. den - nemuže to s tím také nějak souviset?
Nevím zda mám v souboru robots.txt cestu k Sitemap XML, ani nevím, zda tento soubor mám. Můžete mi prosím vypsat nějaké bližší informace, zada to mám nastavené správně? odkaz na naše stránky uvadím výše.
Google Webmaster Tools? Co to je?
Děkuji všem za ochotu zabývat se mím dotazem.
omlouvám se jedná se o tyto stránky . Děkuji za ten odkaz zaregistroval jsem naše webovky, uvidíme zda to pomůže. Jinak doména třetího řádu na, které jsem měl web původně umístěný, je pro vyhladávače dohladatelná a to jsem nic nikam nezadával, klasickou doménu mám zřízenou teprve 2. den - nemuže to s tím také nějak souviset?
Nevím zda mám v souboru robots.txt cestu k Sitemap XML, ani nevím, zda tento soubor mám. Můžete mi prosím vypsat nějaké bližší informace, zada to mám nastavené správně? odkaz na naše stránky uvadím výše.
Google Webmaster Tools? Co to je?
Děkuji všem za ochotu zabývat se mím dotazem.
17. zář 2013 10:04 #111161
Odpověď od lllll
Nováček
Teď jsem zjistil, že mám dva soubory robots.txt a druhý se jmeuje robots.txt a má ještě příponu dist. Každopádně v obou je tento obsah:
# If the Joomla site is installed within a folder such as at
# e.g. www.example.com/joomla/ the robots.txt file MUST be
# moved to the site root at e.g. www.example.com/robots.txt
# AND the joomla folder name MUST be prefixed to the disallowed
# path, e.g. the Disallow rule for the /administrator/ folder
# MUST be changed to read Disallow: /joomla/administrator/
#
# For more information about the robots.txt standard, see:
# www.robotstxt.org/orig.html
#
# For syntax checking, see:
# www.sxw.org.uk/computing/robots/check.html
User-agent: *
Disallow: /administrator/
Disallow: /cache/
Disallow: /cli/
Disallow: /components/
Disallow: /images/
Disallow: /includes/
Disallow: /installation/
Disallow: /language/
Disallow: /libraries/
Disallow: /logs/
Disallow: /media/
Disallow: /modules/
Disallow: /plugins/
Disallow: /templates/
Disallow: /tmp/
Je to správně? Popřípadě, co umazat upravit.. Děkuji
# If the Joomla site is installed within a folder such as at
# e.g. www.example.com/joomla/ the robots.txt file MUST be
# moved to the site root at e.g. www.example.com/robots.txt
# AND the joomla folder name MUST be prefixed to the disallowed
# path, e.g. the Disallow rule for the /administrator/ folder
# MUST be changed to read Disallow: /joomla/administrator/
#
# For more information about the robots.txt standard, see:
# www.robotstxt.org/orig.html
#
# For syntax checking, see:
# www.sxw.org.uk/computing/robots/check.html
User-agent: *
Disallow: /administrator/
Disallow: /cache/
Disallow: /cli/
Disallow: /components/
Disallow: /images/
Disallow: /includes/
Disallow: /installation/
Disallow: /language/
Disallow: /libraries/
Disallow: /logs/
Disallow: /media/
Disallow: /modules/
Disallow: /plugins/
Disallow: /templates/
Disallow: /tmp/
Je to správně? Popřípadě, co umazat upravit.. Děkuji
17. zář 2013 10:16 #111162
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Podívejte se na článek Fenrise, jak psal Bong. Tam to máte popsané.