Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart /Užívateľské polia/
12. zář 2013 22:05 #110972
Je nejaký doplnok alebo úprava ako dostať možnosť pridať do menu Užívateľské pole.
Myslím tak aby som si napr nastavil pri nejakých produktoch XY a potom mohol v nastaveniach menu vybrať zobrazenie podľa Užívateľské pola kde nastavím to XY. A na stránke kliknem na toto menu pre zobrazenie daných produktov.
Myslím tak aby som si napr nastavil pri nejakých produktoch XY a potom mohol v nastaveniach menu vybrať zobrazenie podľa Užívateľské pola kde nastavím to XY. A na stránke kliknem na toto menu pre zobrazenie daných produktov.
13. zář 2013 00:08 #110973
Odpověď od Cony
Moderátor
Proč k tomu nepoužijete klasicky kategorie, produkty můžete mít zařazené do více kategorií a podle nich si vytvářet menu...
13. zář 2013 17:27 - 13. zář 2013 17:37 #110998
Odpověď od svito
Nováček
to je pravda, no len potom je troška chaos s tými odkazmi na produkt, zakaždým je v linku iná kategória. A s toho mám troška obavu či to nebude robiť problémy pre rôzne exporty /sitemap, heureka, atď/ a v neposlednom rade pre google. Tak som to chcel vyriešiť takto ... aj keď by bohate stačilo keby sa dá skryť v linku názov kategórie. Prípadne určiť, ktorá sa bude len pre URL používať.
Cez JoomSEF to ide ale zas zbytočne zaťažuje a dokonca mi niektoré veci potom nefungovali.
Cez JoomSEF to ide ale zas zbytočne zaťažuje a dokonca mi niektoré veci potom nefungovali.
14. zář 2013 11:38 - 14. zář 2013 11:47 #111057
Odpověď od svito
Nováček
No tak už viem, že aj keď mám ten produkt kdekoľvek tak cez "canonical" vždy je len jeden hlavný pre google atď..
No len stále je "problém", že v linku je raz jedna kategória a raz druhá. Myslím si, že to na zákazníka nemusí robiť dobrý dojem?
Napr. mám produkt "P" v kategórii X a Y a teraz otvorím kategóriu X a následne produkt P ale v linku je kategória Y a tým pádom aj v menu označená táto kategória.
Tu som niečo našiel ale nejak som to nepochopil:
No len stále je "problém", že v linku je raz jedna kategória a raz druhá. Myslím si, že to na zákazníka nemusí robiť dobrý dojem?
Napr. mám produkt "P" v kategórii X a Y a teraz otvorím kategóriu X a následne produkt P ale v linku je kategória Y a tým pádom aj v menu označená táto kategória.
Tu som niečo našiel ale nejak som to nepochopil:
Code:
http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=106123.msg358029#msg358029
14. zář 2013 12:44 - 14. zář 2013 12:50 #111061
Odpověď od svito
Nováček
Ešte doplním.
Možno by stačilo aspoň riešenie ako odstrániť to, že si pamätá poslednú kategóriu kde som pozeral produkt.
Až keď kliknem druhý krát na menu danej kategórie tak pridané túto kategóriu do linku.
No cez vyhľadávanie je tam vždy len ta jedna kategória.
Tak neviem kde by mohol byť problém.
Možno by stačilo aspoň riešenie ako odstrániť to, že si pamätá poslednú kategóriu kde som pozeral produkt.
Až keď kliknem druhý krát na menu danej kategórie tak pridané túto kategóriu do linku.
No cez vyhľadávanie je tam vždy len ta jedna kategória.
Tak neviem kde by mohol byť problém.