Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Po instalaci template nejde web
04. zář 2013 21:37 - 04. zář 2013 21:38 #110704
Dobrý den,
vytvořil jsem si v Artisteer template, resp. upravil již dřívější fungující.
ZIP balíček jsem nahrál přes správce rozšíření, provedl Import Content from template, mastavil jako výchozí a ejhle chybová stránka Joomly 404 - Článek nenalezen. Podotýkám že jde o hlavní stránku.
Administrace funguje celá a bezchybně. Změna na původní template nezabrala, ani jakýkoliv z defaultních vzhledů.
Jde o web mé manželky plenkynazkousku.cz/
Instalaci jsem provedl dneska, hosting mi umožnuje obnovit zálohu FTP z neděle. Zatím jsem nezkoušel.
DB jsem vyzálohoval až nyní, co se mi ten problém stal.
Zkoušel jsem se ptát strejce googla, možná se špatně ptám, nic jsem nenašel. Na FTP mi nic napohled nechybí, DB se zdá být kompletní...
Děkuji za pomoc
vytvořil jsem si v Artisteer template, resp. upravil již dřívější fungující.
ZIP balíček jsem nahrál přes správce rozšíření, provedl Import Content from template, mastavil jako výchozí a ejhle chybová stránka Joomly 404 - Článek nenalezen. Podotýkám že jde o hlavní stránku.
Administrace funguje celá a bezchybně. Změna na původní template nezabrala, ani jakýkoliv z defaultních vzhledů.
Jde o web mé manželky plenkynazkousku.cz/
Instalaci jsem provedl dneska, hosting mi umožnuje obnovit zálohu FTP z neděle. Zatím jsem nezkoušel.
DB jsem vyzálohoval až nyní, co se mi ten problém stal.
Zkoušel jsem se ptát strejce googla, možná se špatně ptám, nic jsem nenašel. Na FTP mi nic napohled nechybí, DB se zdá být kompletní...
Děkuji za pomoc
04. zář 2013 22:07 #110706
Odpověď od Cony
Moderátor
Zkontrolujte si tu hlavní položku menu, zda opravdu směřuje na zveřejněný, veřejně přístupný článek.
Poděkovali: Michal
04. zář 2013 22:09 #110707
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Zálohovat máte vy a ne se spoléhat na hosting. Obnovte web ze zálohy, nebo vraťte všechny změny nazpět. Nevím sice co je to Import Content from template, ale s instalací šablony nemá nic společného (pokud nechcete změnit obsah webu... Takže napříště nejprve zálohujte a nainstalujte pouze upravenou šablonu bez případného obsahu webu...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
04. zář 2013 22:36 #110711
Odpověď od Michal
Uživatel
Tak hlavní položku jsem zkontroloval, web jde jen částečně, dokonce něco nejde v ostatních prohlížečích než Firefoxu.
Příště budu opravdu zálohovat. Vrátit změny nazpět - nevím jak. Pouze obnovit ze zálohy.
Děkuji
Příště budu opravdu zálohovat. Vrátit změny nazpět - nevím jak. Pouze obnovit ze zálohy.
Děkuji