Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Preklady
04. zář 2013 20:51 #110689
Odpověď od Cony
Moderátor
Soubor s překladem tam sice je, ale mohou v něm být chyby. Zapněte si v globálním nastavení ladění jazyků a uvidíte, které soubory se nenačítají a proč.
04. zář 2013 21:37 #110703
Odpověď od Karri
Návštěvník
Také překlad nemusí být aktuální a nemusí obsahovat všechny řetězce, možných příčin je mnoho.
04. zář 2013 22:15 #110709
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A dokud neřeknete i o jaké doplňky se jedná, kde jste překlad sebral, jak jste jej na web nahrál a nepřidáte odkaz na stránky, nikdo vám už víc neporadí...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
04. zář 2013 23:54 #110714
Odpověď od svito
Nováček
V tomto prípade sa jedná o Artio Invoice. No aj vďaka debug som nakoniec našiel kde je chyba.
Ja som si spravil preklad na SK no tento doplnok keďže nemá SK mal nastavené, že ak je v joomle nastavené SK tak sa načítava aj tak CZ. Tak som to zmenil a už je to ok.
Ďakujem za pomoc.
Ja som si spravil preklad na SK no tento doplnok keďže nemá SK mal nastavené, že ak je v joomle nastavené SK tak sa načítava aj tak CZ. Tak som to zmenil a už je to ok.
Ďakujem za pomoc.
07. zář 2013 17:36 #110838
Odpověď od svito
Nováček
No a zas mám z ďalším doplnkom problém a to One page checkout linelab.
Nezobrazuje preklad pri políčkach ani pre EN ani pre SK. Musím len tie preklady nastaviť v prepisovači.
Je nejaký spôsob ako skontrolovať chyba tých INI súborov. Mimo debug.
Nezobrazuje preklad pri políčkach ani pre EN ani pre SK. Musím len tie preklady nastaviť v prepisovači.
Je nejaký spôsob ako skontrolovať chyba tých INI súborov. Mimo debug.