Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
!Cagenda - automatické mazání strých událostí
01. zář 2013 19:28 #110549
Dobrý den,
mám nainstalovaný výborný kalendář !Cagenda, události, které zapíši do kalendáře si nechám vypisovat v hlavním menu - vytvořil jsem si tam položku "Co nás čeká". Problém je v tom, že v této položce "Co nás čeká" mi zůstávají i události, které jsou již propadlé (například ze srpna). Dalo by se to nějak natavit, aby v položce "Co nás čeká" (položka je umístěna v hlavmím menu), se zobrazovali jen nové události, třeba na daný měsíc? V kalendáři pak můžou zůstat staré události zvýrazněny, aby bylo vidět, co jsme měli za akce v předešlých měsících, kdyby si chtěl někdo zalistovat zpět v kalendáři - ovšem v položce "Co nás čeké je to už nežádocí". Předem děkuji za vaši pomoc.
mám nainstalovaný výborný kalendář !Cagenda, události, které zapíši do kalendáře si nechám vypisovat v hlavním menu - vytvořil jsem si tam položku "Co nás čeká". Problém je v tom, že v této položce "Co nás čeká" mi zůstávají i události, které jsou již propadlé (například ze srpna). Dalo by se to nějak natavit, aby v položce "Co nás čeká" (položka je umístěna v hlavmím menu), se zobrazovali jen nové události, třeba na daný měsíc? V kalendáři pak můžou zůstat staré události zvýrazněny, aby bylo vidět, co jsme měli za akce v předešlých měsících, kdyby si chtěl někdo zalistovat zpět v kalendáři - ovšem v položce "Co nás čeké je to už nežádocí". Předem děkuji za vaši pomoc.
02. zář 2013 19:31 #110590
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Toto by mal riešiť modul iC Event List ale je len v platenej verzii Pro. Podľa dokumentácie a dema na ich webe to tento modul dokáže. Pokiaľ používate free verziu tam to predpokladám nebude možné - resp. len "tvrdou" zmenou v kóde
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
02. zář 2013 19:46 #110591
Odpověď od lllll
Nováček
Dobře, já jsem si to myslel. Holt se budou muset promazávat staré akce. Děkuji Vám za odpověď