Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

články uživatele - kontakty

01. zář 2013 01:41 #110522
Ahoj,

Na našich stránkách vlcibouda.net v sekci Redakční smečka, kde máme uvedeny kontakty na redaktory se vyskytl problem s komponentou Kontakty (nativně v joomle).

Vyhovuje nám, že se pod jednotlivými kontakty zobrazují články, které uživatel napsal. Bohužel to zobrazuje články které jsou již zveřejněny ale ještě nebyly vydány.

Je nějaké možnost jak tomuto zamezit?

Nebyla by možnost, pokud by se třeba seznam článků zobrazoval jako klasický seznam, nebo blog, který by měl jako hlavičku kontakt?

Snažil jsem se toto najít ale bez úspěchu.

Díky za jakoukoliv odpověď.

01. zář 2013 03:05 #110523
Odpověď od Cony
Moderátor

Hanzman napsal: Bohužel to zobrazuje články které jsou již zveřejněny ale ještě nebyly vydány.

Namátkou jsem na to koukal a přijde mi, že jste objevil chybku v Joomle :) Stála by za to nahlásit... Dočasně by to šlo upravit přepsáním šablony kontaktu.

Hanzman napsal: Nebyla by možnost, pokud by se třeba seznam článků zobrazoval jako klasický seznam, nebo blog, který by měl jako hlavičku kontakt?

Toho by se dalo docílit přepsáním šablony kontaktu.

01. zář 2013 03:22 #110524
Odpověď od Jan
Uživatel
Myslím, že jsem jsem správný kód našel:
Code:
/components/com_contact/views/contact/tmpl/default_articles.php
Code:
defined('_JEXEC') or die; require_once JPATH_SITE . '/components/com_content/helpers/route.php'; ?> <?php if ($this->params->get('show_articles')) : ?> <div class="contact-articles"> <ol> <?php foreach ($this->item->articles as $article) : ?> <li> <?php echo JHtml::_('link', JRoute::_(ContentHelperRoute::getArticleRoute($article->slug, $article->catslug)), htmlspecialchars($article->title, ENT_COMPAT, 'UTF-8')); ?> </li> <?php endforeach; ?> </ol> </div> <?php endif; ?>

netušíte doplnit kód, aby se tam udělala kontrola zveřejnění?

01. zář 2013 03:42 #110525
Odpověď od Cony
Moderátor
Ano, místo je to správné, ale neměl by jste to upravovat přímo tam. Soubor si překopírujte do své šablony do podadresáře html/com_contact/contact a upravuje jej tam.

Takhle z hlavy nevím co přesně doplnit. Články jsou v seznamu nahrány bohužel jen s omezenými iinformacemi, takže publish_up a publish_down datumy neobsahují. Bude nutné pro každý článek dotázat tyto datuy z databáze a pak podle nich napsat podmínku. (můžete se inspirovat např. v /components/com_content/models/category.php).