Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Mapa do Joomly

28. srp 2013 20:50 #110426
Poděkovali: Jan Kedvis

28. srp 2013 21:11 #110427
Odpověď od lllll
Nováček
Ano je to tak, na tom odkazu.

Nainstaloval jsem si Phoca Maps ale nevím jak to funguje. Jak pře ten to modul vložím mapu do článku? Založil jsem novou mapu a co dál? Děkuji za případné odpovědi.

28. srp 2013 21:25 - 28. srp 2013 21:26 #110429
Odpověď od Bong
Moderátor
Musíte mít Phoca Maps a Phoca Maps plugin (povolen). V seznamu map máte sloupec Kód pro zásuvný modul (například {phocamaps view=map|id=1} nebo {phocamaps view=link|id=1|text=Map}), ten zkopírujete a jednoduše vložíte do článku.

www.phoca.cz/documents/54-phoca-maps-plu...ng-phoca-maps-plugin

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

28. srp 2013 21:33 #110430
Odpověď od Daniel Mikláš
Uživatel

lllll napsal: v základních možnostech mám políčko zakázené prvky a jsou tam tyto: script,applet,iframe. Nápověda po najetí myší nad toto políčko zni: "Definujte prvky, které budou odtraněny z textu." Moc tomu nerozumím, nemá to s tím nějakou souvislost? Bohužel když tyto prvky z políčka umažu a uložim jako bch nic nemazal, jsou tam pořad.

Zrovna jsem to zkusil a funguje mi to. Z těch zakázaných prvků jsem odebral iframe (zůstal tam script,applet), uložil nastavení pluginu tinymce a v samotném editoru při psaní článku v režimu kódu (tlačítko Zapnout editor) vložil z google maps iframe s pozicí a jede mi to.

Bongovo řešení je druhá cesta, obě by měly vést k cíli :-).

01. zář 2013 19:19 #110548
Odpověď od lllll
Nováček
Děkuji už jsem to rozchodil dle návodu.