Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Opět RSS a sdružené kanály..
26. srp 2013 14:40 - 26. srp 2013 14:42 #110319
Zdravím vás. Nejspíš jsem svůj problém nedokázal přesně formulovat při hledání zde na fóru nebo na googlu. Proto píši tento dotaz.. Nemohu zprovoznit rss pro svoje stránky. Vytvořím nový modul - sdružené kanály - , který mám nastavený viz.obrázek
www.viset.cz/rss.gif
, ale nic se neděje. Zkusil jsem nainstalovat Ninja RSS Syndicator, který sice jako komponenta vytvořil rss, ale formou odkazu. Možná jsem funkci sdružených kanálů nepochopil správně, ale předpokládal jsem, že pak bude možné najít v adresním řádku prohlížeče ikonku pro přihlášení k odběru kanálu na této stránce.. tak jako je to u webů, kde rss funguje.
Verze J je 2.5.14.
Děkuji za váš čas.
Verze J je 2.5.14.
Děkuji za váš čas.
26. srp 2013 15:54 #110321
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A modul máte zveřejněný na stránkách? Zobrazí se s ikonou? Bylo by lépe dát odkaz na stránky.
Také záleží na obsahu stránky, zda je vůbec možné z toho RSS sestavit. Jestli vám nevisí prozatím startý iobsah stránek v cache. Jestli třeba nemáte nepřístupné složky (TMP), atd... Můžete také zkusit zapnout režim ladění jestli se neukáže chyba
Také záleží na obsahu stránky, zda je vůbec možné z toho RSS sestavit. Jestli vám nevisí prozatím startý iobsah stránek v cache. Jestli třeba nemáte nepřístupné složky (TMP), atd... Můžete také zkusit zapnout režim ladění jestli se neukáže chyba
26. srp 2013 16:11 #110324
Odpověď od Martin Štěrba
Uživatel
Děkuji za velmi rychlou odpověď. Modul je zveřejněný.. zkoušel jsem na všech stránkách a i na jednotlivých, stále stejný výsledek.. Jedná se o tyto stránky
www.viset.cz
26. srp 2013 16:46 #110326
Odpověď od Bong
Moderátor
Vždyť vám to funguje, například na
www.viset.cz/aktualne.feed?type=rss
Ikona RSS je vpravo nahoře (dost blbé umístění). Ve vlastnostech stránky je v prohlížeči RSS také k dispozici.
Jestli vám jde o to, že se neobjeví ikona v adresním řádku, tak to už dnes zase není v módě a prohlížeče to většinou nedělají.
Ikona RSS je vpravo nahoře (dost blbé umístění). Ve vlastnostech stránky je v prohlížeči RSS také k dispozici.
Jestli vám jde o to, že se neobjeví ikona v adresním řádku, tak to už dnes zase není v módě a prohlížeče to většinou nedělají.
26. srp 2013 17:36 #110331
Odpověď od Cony
Moderátor
OT: promýšlel jste, k čemu Vám vlastně na stránkách tohoto typu a obsahu bude RSS kanál? Jestli dobře koukám, poslední aktualitu máte z března...
27. srp 2013 07:41 #110354
Odpověď od Martin Štěrba
Uživatel
Díky moc.. prostě jsem nechápal, že k jedné stránce se sdružené kanály nevytvoří.. Děkuji za Váš čas a ochotu pomoci.