Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Sumarizacni stranka v breezingform

19. srp 2013 23:37 - 19. srp 2013 23:38 #110192
Sumarizacni stranka v breezingform od pavel
Začátečník
Ahoj
nedari se mi nastavit sumarizacni stranka v breezingforms
(joomla 2.5.14, breezingforms 1.8 )

mam dve strany formulare.
na prvni se vyplni formaular a tlacitkem pokracovat se prepnu na druhou stranu kde se pak formular odesle.
Ale na te druhe strane se mi nedari zobrazit obsah te prvni stranky.
vse delam v CLASSIC MODE

Tlacitko z str. 1 pokracovat ma nastaven skript ff_validdate_nextpage

Puvodne jsem ve starsi verzi mel na tlacitku vlastni skript
Code:
function ff_final_action(element, action) { // validate form var error = ff_validation(0); if (error != '') { alert(error); ff_validationFocus(''); return; } // if var jmeno = ff_getElementByName('jmeno').value; var prijmeni = ff_getElementByName('prijmeni').value; var titul = ff_getElementByName('titul').value; // write to static text element on page 3 var confirm = ff_getDivByName('confirm'); confirm.innerHTML = '<table border="0" width="90%"><tr><td><b>---</b></td><td></td></tr>'+ '<tr><td><b>Jméno</b></td><td>'+jmeno+'&nbsp;'+prijmeni+'&nbsp;'+titul+'</td></tr>'+ '</table>'; // switch to next page ff_nextpage(); } // ff_final_action
ale to mi uz nejak nefunguje. Proto tam mam ted to validate and nextpage
Muzete poradit?
Dekuji predem.

20. srp 2013 00:35 - 20. srp 2013 00:35 #110194
Odpověď od pavel
Začátečník
tak nakonec jsem pres porovnavani rozdilu textu tam dal tohle:
Code:
function ff_pokracovat2_action(element,action) {if(typeof bfUseErrorAlerts!='undefined'){ JQuery(".bfErrorMessage").html(''); JQuery(".bfErrorMessage").css("display","none");} error=ff_validation(ff_currentpage); if(error!=''){ if(typeof bfUseErrorAlerts=='undefined'){alert(error);}else{bfShowErrors(error); } ff_validationFocus('');}else{ var vyber_kurz = ff_getElementByName('vyber_kurz').value; var jmeno = ff_getElementByName('jmeno').value; var prijmeni = ff_getElementByName('prijmeni').value; var titul = ff_getElementByName('titul').value; //zapisujeme do html var confirm = ff_getDivByName('confirm'); confirm.innerHTML = '<table border="0" width="90%"><tr><td><b>---</b></td><td></td></tr>'+ '<tr><td><b>Vybraný kurz</b></td><td>'+vyber_kurz+'</td></tr>'+ '<tr><td><b>Jméno</b></td><td>'+jmeno+'&nbsp;'+prijmeni+'&nbsp;'+titul+'</td></tr>'+ '</table>'; ff_switchpage(ff_currentpage+1);self.scrollTo(0,0);}}

a zda se ze to bezi ok.
ale nemohl jsem najit tu chybu cely den.
Tak snad vyreseno. zitra to jeste otestuji.