Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Vlastnosti tovaru ako obrázok

16. srp 2013 22:54 #110105
Vlastnosti tovaru ako obrázok od svito
Nováček
Potreboval by som poradiť ako môžem dať vlastnosti tovaru ako obrázok.
Cez tu možnosť čo už je vo VM "images" vo vlastných poliach to síce ide. No jednak sa dajú pridávať len obrázky spojené s VM a zároveň mi potom vo filtri dáva možnosť filtrovať niečo.jpg.

V podstate ten obrázok bude mať informatívny charakter, takže aký sa bude zobrazovať by som potreboval nastaviť je, zákazník to ako výber nepotrebuje.
Nepodarilo sa mi nič zatiaľ nájsť čo by mi tento problém vyriešilo.

17. srp 2013 00:04 #110106
Odpověď od Cony
Moderátor
Zkuste tento plugin .

17. srp 2013 10:33 #110112
Odpověď od svito
Nováček
To nepomohlo, síce si môžem vybrať obrázok no pri produkte ho neukazuje a ani v možnostiach filtrovania.

17. srp 2013 10:45 #110113
Odpověď od svito
Nováček
V podstate by mi stačilo aj textové riešenie s tým s tým, že tam kde by sa to zobrazovalo by ten text iba doplnil link na obrázok.

Tak nejak som to mal na VM 1. Potom aj vo filtri už bol len ten správny text.

17. srp 2013 12:01 #110115
Odpověď od Bong
Moderátor
Nějak vám nerozumím, na začátku píšete, že to zákazník vybírat nemusí a najednou to potřebujete. Pro nahrazování textu v obsahu, nebo odkazů slouží rozšíření typu redLINKER a redTEXTLIBRARY.

Co jste tedy doposud pro vaše účely konkrétně používal? Není toto rozšíření i pro novou verzi Virtuemart?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

17. srp 2013 12:12 - 17. srp 2013 12:14 #110116
Odpověď od svito
Nováček
Možno som to len zle napísal ale ide čisto len o to aby sa zobrazoval mnou vybraný obrázok. Pre zákazníka len informácia. Na VM1 som to mal spravené, ale dosť stroho a neprakticky.

Pre lepšie pochopenie by tam bolo napr. PEGI /6,12,18, atď./ . Ja by som si len vybral či to bude 6 alebo 18 a podla toho by sa tam potom zobrazoval aj obrázok. No bolo by to aj súčasťou filtrovania.