Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Komponenta na pozici modulu
15. srp 2013 21:04 #110070
Dobrý den,řeším docela dlouho problém s přiřazením komponenty na jinou pozici než na tu obvyklou.Potřeboval bych komponentu recenze přesunout na konec stránky,ale opravdu se mě nedaří. Umí někdo prosím poradit?
děkuji
děkuji
15. srp 2013 21:38 #110071
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Aby se obsah nějké komponenty zobrazil v prostoru modulu, musíte použít modul pro danou komponentu.
Komponentu receze neznám, ale kdybyste svůj dotaz položil konkrétněji, nejlépe s odkazem, či alespoň obrázkem co a jak chcete vytvořit z kterých konkrétních komponent, modulů a šablony...
Komponentu receze neznám, ale kdybyste svůj dotaz položil konkrétněji, nejlépe s odkazem, či alespoň obrázkem co a jak chcete vytvořit z kterých konkrétních komponent, modulů a šablony...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
15. srp 2013 22:01 #110072
Odpověď od Miroslav Penc
Uživatel
jedna se o komponentu Rsmonials zde je na mych strankach
aspenglow.cz/reference
,Má i svuj modul ktery jsem umistil na hlavní stranku. Já ale potřebuji tuto komponentu umístit na
aspenglow.cz/doomecek
až uplně na konec stránky.
15. srp 2013 22:22 #110073
Odpověď od Cony
Moderátor
Můžete postupovat opačně, tedy na vše ostatní na stránce použít moduly a výstup komponenty použít kde potřebujete (můžete toho docílit např. variantou šablony).
Nebou použít iframe, nebo tento plugin .
Nebou použít iframe, nebo tento plugin .
17. srp 2013 21:40 #110135
Odpověď od Miroslav Penc
Uživatel
Bohužel mám problém s tím že pod Mainbody mě nejde žádný modul,nezobrazuje se ani článek,místo toho se tam vytvoří jen odkazy. Plugin jako takovž funguje,ovšem v této situaci je nepoužitelný. viz
aspenglow.cz/doomecek
uplně dole.Mohl by jste prosím poradit? Dám v případě potřeby i admin práva.Moc děkuji ze ochotu