Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité VM2 - Artio VM Invoice - IČ ve faktuře
13. srp 2013 12:27 #109987
Dobrý den.
Na jednom eshopu používám tuto komponentu. Klient chce do faktury ale také dostat IČ a DIČ zákazníka. Ve vlastních polích jsem si tedy vytvořil tyto kolonky pro vpisování,ale neumím docílit toho, aby se mi to zobrazilo i ve faktuře, kterou mi VM Invoice generuje.
řešili jste někdo podobný problém?
PS: Samozřejmě že podpora Artio mlčí . . . .
Na jednom eshopu používám tuto komponentu. Klient chce do faktury ale také dostat IČ a DIČ zákazníka. Ve vlastních polích jsem si tedy vytvořil tyto kolonky pro vpisování,ale neumím docílit toho, aby se mi to zobrazilo i ve faktuře, kterou mi VM Invoice generuje.
řešili jste někdo podobný problém?
PS: Samozřejmě že podpora Artio mlčí . . . .
13. srp 2013 12:52 #109988
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Takže, problém jsem náhodou vyřešil. Stačí do šablony vložit
což mě napadlo jako první, ale problémem bylo to, že jsem to měl velkými písmeny.
Ny ní ale řeším jiný problém. Potřebuji před výpis hodnoty pole {billing_ic} přidat text "IČ". Zní to jednoduše, ale když jej zadám natvrdo v šabloně, tak se u faktur, kde ič není vyplněno bude zobrazovat jen text a za ním nic. Když tam ale ten název pole nepřidám, zobrazí se mi ve faktuře jen holé číslo. A nevím, jak z toho ven
Code:
{billing_ic}
Ny ní ale řeším jiný problém. Potřebuji před výpis hodnoty pole {billing_ic} přidat text "IČ". Zní to jednoduše, ale když jej zadám natvrdo v šabloně, tak se u faktur, kde ič není vyplněno bude zobrazovat jen text a za ním nic. Když tam ale ten název pole nepřidám, zobrazí se mi ve faktuře jen holé číslo. A nevím, jak z toho ven
13. srp 2013 13:13 #109991
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
napadlo mě upravit VM tak, aby v dané položce sám vložil na začátek hodnoty IČ text. Ale tohle je mimo mé schopnosti.