Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Formulář - řešení
09. srp 2013 23:25 #109928
Zdravím,
Potřeboval bych poradit ohledně formuláře, ze kterého by se data po vyplnění vytiskla (žádná registrace ani odesílání na mail). Představa by byla taková, že uživatel by vyplnil formulář například v několika krocích (krok č. 1 jméno, příjmení, apod., krok č. 2. Adresa, kontakty, apod., krok č. 3 ….). Po vyplnění by výsledek vytiskl - a následně mohl podepsat.
Doporučil by mi někdo free řešení, čím by se toho dalo docílit, pokud existuje?
Děkuji
Potřeboval bych poradit ohledně formuláře, ze kterého by se data po vyplnění vytiskla (žádná registrace ani odesílání na mail). Představa by byla taková, že uživatel by vyplnil formulář například v několika krocích (krok č. 1 jméno, příjmení, apod., krok č. 2. Adresa, kontakty, apod., krok č. 3 ….). Po vyplnění by výsledek vytiskl - a následně mohl podepsat.
Doporučil by mi někdo free řešení, čím by se toho dalo docílit, pokud existuje?
Děkuji
15. srp 2013 16:33 #110052
Odpověď od Petr
Začátečník
Díky za pomoc. To je to, co jsem hledal. vše jsem udělal dle návodu, ale teď si ještě nevím rady s jednou věcí. Zkušební formulář mám, nastavená pole, apod. Vše jde vyplnit, pak se to shrne na stránce (tak jak to bylo v návodu), tlačítko tisk je též k dispozici .... ale vytiskne se mi celá stránka, takže je tam i menu a vše okolo, jako v prohlížeči. Chtěl bych však, aby se vytiskla jen ta data z formuláře (bez těch věcí kolem). Kde dělám chybu, něco špatně nastavené? Řešením by bylo i otevření jen formuláře ve vlastním okně, ale to zatím též nevím jak.