Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Idea Rozhozená šablona v blogu kategorí
26. čvc 2013 21:17 #109632
WebTOM - Webdesign & tvorba webu: www.web.tom-vyhnalek.cz
AHOJ. Už se tady dva dny trápím s jedním problémem.
Instaloval jsem aktuální Joomlu a při upravování šablony jsem narazil na problém. Pokud použiji v blogu kategorií funkci úvodníku (číst dál...) tak mi to rozhodí celou šablonu. Chyba se projevuje i u defaultních šablon .
Pokud by mi někdo dokázal poradit, budu vděčný
www.demo.countrycolaps.cz/index.php/clanky
Instaloval jsem aktuální Joomlu a při upravování šablony jsem narazil na problém. Pokud použiji v blogu kategorií funkci úvodníku (číst dál...) tak mi to rozhodí celou šablonu. Chyba se projevuje i u defaultních šablon .
Pokud by mi někdo dokázal poradit, budu vděčný
www.demo.countrycolaps.cz/index.php/clanky
26. čvc 2013 22:43 #109634
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ale jděte, funguje to jak jste si přál. Nacpal jste si do kódu tuny balastu při kopírování z Wordu, nemůžete se tedy divit.
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...te=all&childforums=1
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...te=all&childforums=1
27. čvc 2013 07:27 #109640
Odpověď od Tomáš Vyhnálek
Uživatel
V tom problém asi nebude. Pro ukázku jsem použil tři články ze stávajícího webu a jsou kompletně psané v editoru Joomly. Pro jistotu jsem ještě zbavil kód zbytečností, ale bez výsledku.
27. čvc 2013 08:23 - 27. čvc 2013 08:25 #109641
Odpověď od Bong
Moderátor
Asi jsem se špatně díval. Ale stejně vaší otázce tak docela nerozumím o co vám tedy doopravdy jde. Oficiální stránky běží na J1.5, vy instalujete J2.5. Chcete tedy migrovat stránky? Proč je tedy nemigrujete a neřešíte případné problémy kompletně včetně šablony, kterou budete používat?
Jinak žádné rozhození nevidím. Myslíte ten ujetý modul přihlášení?
Zkuste si v Možnosti správce šablon - Šablony: zapnout Náhled pozic modulů. A namísto zkopírovaného a formátovaného článku vložte nějaký čistý neformátovaný text (Lorem Ipsum).
Jinak žádné rozhození nevidím. Myslíte ten ujetý modul přihlášení?
Zkuste si v Možnosti správce šablon - Šablony: zapnout Náhled pozic modulů. A namísto zkopírovaného a formátovaného článku vložte nějaký čistý neformátovaný text (Lorem Ipsum).
27. čvc 2013 10:24 #109643
Odpověď od Tomáš Vyhnálek
Uživatel
Tak již jsem doma .
Problém způsoboval atribut <div></div> ve kterém byl celý článek.
Předpokládáte správně že chci migrovat na Joomlu 2.5. Použil jsem JupgradePro, vše proběhlo bez problémů a až když jsem začal upravovat novou šablonu všiml jsem si daného problému.
Problém způsoboval atribut <div></div> ve kterém byl celý článek.
Předpokládáte správně že chci migrovat na Joomlu 2.5. Použil jsem JupgradePro, vše proběhlo bez problémů a až když jsem začal upravovat novou šablonu všiml jsem si daného problému.