Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Idea Rozhozená šablona v blogu kategorí

26. čvc 2013 21:17 #109632
Rozhozená šablona v blogu kategorí od Tomáš Vyhnálek
Uživatel
AHOJ. Už se tady dva dny trápím s jedním problémem.
Instaloval jsem aktuální Joomlu a při upravování šablony jsem narazil na problém. Pokud použiji v blogu kategorií funkci úvodníku (číst dál...) tak mi to rozhodí celou šablonu. Chyba se projevuje i u defaultních šablon :unsure: .
Pokud by mi někdo dokázal poradit, budu vděčný
www.demo.countrycolaps.cz/index.php/clanky

WebTOM - Webdesign & tvorba webu: www.web.tom-vyhnalek.cz

26. čvc 2013 22:43 #109634
Odpověď od Bong
Moderátor
Ale jděte, funguje to jak jste si přál. Nacpal jste si do kódu tuny balastu při kopírování z Wordu, nemůžete se tedy divit.

www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...te=all&childforums=1

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

27. čvc 2013 07:27 #109640
Odpověď od Tomáš Vyhnálek
Uživatel
V tom problém asi nebude. Pro ukázku jsem použil tři články ze stávajícího webu a jsou kompletně psané v editoru Joomly. Pro jistotu jsem ještě zbavil kód zbytečností, ale bez výsledku.

27. čvc 2013 08:23 - 27. čvc 2013 08:25 #109641
Odpověď od Bong
Moderátor
Asi jsem se špatně díval. Ale stejně vaší otázce tak docela nerozumím o co vám tedy doopravdy jde. Oficiální stránky běží na J1.5, vy instalujete J2.5. Chcete tedy migrovat stránky? Proč je tedy nemigrujete a neřešíte případné problémy kompletně včetně šablony, kterou budete používat?

Jinak žádné rozhození nevidím. Myslíte ten ujetý modul přihlášení?
Zkuste si v Možnosti správce šablon - Šablony: zapnout Náhled pozic modulů. A namísto zkopírovaného a formátovaného článku vložte nějaký čistý neformátovaný text (Lorem Ipsum).

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

27. čvc 2013 10:24 #109643
Odpověď od Tomáš Vyhnálek
Uživatel
Tak již jsem doma :) .
Problém způsoboval atribut <div></div> ve kterém byl celý článek.
Předpokládáte správně že chci migrovat na Joomlu 2.5. Použil jsem JupgradePro, vše proběhlo bez problémů a až když jsem začal upravovat novou šablonu všiml jsem si daného problému.