Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Barva nadpisu
24. čvc 2013 08:01 #109527
Ahoj,
mám dotaz ohledně článků v joomle jde měnit barva nadpisu v kategoriich?? Když mám tři kategorie a potřebuju aby byly nadpisy odlišeny barevně pomocí toho že nadpisy kategorie budou jinými barvičkami. Prosím o pomoc nikde nemužu najít jestli to jde nebo jak se to dělá.
Diky moc
mám dotaz ohledně článků v joomle jde měnit barva nadpisu v kategoriich?? Když mám tři kategorie a potřebuju aby byly nadpisy odlišeny barevně pomocí toho že nadpisy kategorie budou jinými barvičkami. Prosím o pomoc nikde nemužu najít jestli to jde nebo jak se to dělá.
Diky moc
24. čvc 2013 10:48 #109532
Odpověď od Cony
Moderátor
Nepochopil jsem přesně které nadpisy. Pokud jde opravdu o nadpis kategorie (tedy např. v blogu), tak jednoduše pomocí CSS. Pokud jde o to mít různé barvy nadpisu článků, podle toho do které kategorie patří, bude to chtít nějakou úpravu šablony.
Dejte nám odkaz a popište kterým nadpisům chcete změnit barvu...
Dejte nám odkaz a popište kterým nadpisům chcete změnit barvu...
25. čvc 2013 06:56 #109564
Odpověď od Baletka
Návštěvník
Jde mi o nadpisy článků ne kategorii, ale nikde jsem nenašel v upravě šablony jak to mám nastavit šablonu jsem si dělal svoji v artisteer 3 a nevím kde se to tam nastavuje.
25. čvc 2013 11:44 #109579
Odpověď od Cony
Moderátor
Artisteer neznám, ale pochybuji že je na to nějaké nastavení. Bude to chtít programovou úpravu šablony. Pokud pohledáte nedávné příspěvky, někdo tu nedávno řešil něco podobného (jen nešlo o barvu nadpisu, ale o ikonky u nadpisu).
31. čvc 2013 08:05 #109724
Odpověď od Baletka
Návštěvník
Oka diky budu muset mrknout do kodu jinak to nevidím.